Brasserie Beeckestijn

Trouwen

Yes, jullie zijn verloofd en de stap naar een onvergetelijke dag is gezet! Jullie zijn opzoek naar een bijzondere trouwlocatie en hebben je oog laten vallen op Buitenplaats Beeckestijn. Buitenplaats Beeckestijn is een officiële trouwlocatie in de Gemeente Velsen.

Wij nodigen jullie graag uit omdat we kennis willen maken met jullie als bruidspaar. Wat zijn jullie wensen, wat zijn jullie verwachtingen, wat maakt jullie als stel uniek en met welk gevoel willen jullie na het feest de locatie verlaten? Dat zijn onder andere vragen die wij jullie zullen stellen. Wij vinden het belangrijk dat elk bruidspaar zijn/haar eigen dag samenstelt en een persoonlijke tint geeft aan deze bijzondere en emotionele dag. Met onze expertise zullen we jullie begeleiden in het traject en zullen we jullie waar nodig adviseren en in contact brengen met partners waar wij heel graag mee samen werken.

Naast onze offerte ontvangen jullie ook van Vereniging Hendrick de Keyser, zij zijn de verhuurder van de gebouwen, zij sturen rechtstreeks een offerte voor de locatiehuur.

Aankomst met een prachtige auto op de indrukwekkende rotonde, waarbij we een erehaag vormen samen met jullie genodigden.

Gemeente Velsen

Omdat jullie ervoor kiezen om niet in het Gemeentehuis te trouwen is het belangrijk om de informatie te lezen over o.a. de kosten voor 'op locatie' trouwen. En informatie over de keuze in het maken van een trouwambtenaar. We verwijzen wij julllie graag door naar de website van de Gemeente Velsen. via deze link.

Het is ook mogelijk om jullie te laten trouwen door een zelfstandige trouwambtenaar. Wat de verschillen, voor- en nadelen zijn vertellen we jullie graag. En ook kunnen we jullie kennis laten maken met zelfstandige trouwambtenaren.

5 keer per jaar organiseert Top Trouw Locatie een Open Top Trouw Locatie Route waar wij geregeld aandeelnemen. Samen met onze partners zoals decoratie, bloemen, trouwauto's, sieraden, bruidsjurken, pakken etc. maken we er altijd een gezellige dag van. We kunnen jullie laten zien welke diverse mogelijkheden er zijn.

Wil je als bruisspaar onze locatie komen bezoeken meld je dan aan via de website van www.opentoptrouwlocatieroute.nl

Wil je alvast een impressie hebben van de mogelijkheden? Bekijk hier de video die we in 2020 hebben gemaakt tijdens één van de Open Top Trouw Locatie Routes. Deze vond toendertijd digitaal plaats ivm Corona en we hebben gebruik gemaakt van de situatie om deze video op te nemen.

Online offertetool

Je kunt nu, thuis vanaf de bank, online een vrijblijvende offerte maken en jouw gehele programma zelf maken!

Om jullie op weg te helpen hebben we al een paar gebruikelijke arrangementen klaargezet, welke je te zien krijgt nadat je een trouwdatum hebt ingevuld.

Nadat jullie je offerte-aanvraag hebben gemaakt nemen wij heel graag contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken en de offerte verder te personaliseren.

Komen de vragen op je af en zie je door de bomen het bos niet meer?
Uiteraard kunnen wij de offerte ook voor je opstellen.

Start een offerte

Vul hieronder je gegevens in en de online offertetool wordt automatisch geopend.

Heb je al een account? Log hieronder in:

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten

Winterwonderland op Buitenplaats Beeckestijn

Hoe kan een dag eruitzien?

Van een buiten ceremonie met uitzicht op de fontein, waarna de taart en toost plaatsvindt in de boomgaard, we verder borrelen en dineren op ons sfeervolle terras, dansen tijdens het spetterende feest in Koetshuis-Zuid en jullie vervolgens worden uitgezwaaid op de rotonde het kan allemaal.

Uiteraard is er voor elke buitengelegenheid ook een binnen variant mogelijk want... het is en blijft Nederland.

Lente, Zomer, Herfst of Winter Wedding

Door de prachtige natuur geeft elk seizoen ons een nieuw decor die we graag met jullie delen.

Bruidsfotografie

*Willen jullie alleen foto's komen maken op Buitenplaats Beeckestijn, in de tuinen en/of het Hoofdhuis?

Dit mag uitsluitend wanneer hier schriftelijk toestemming voor is verleend voor Vereniging Hendrick de Keyser en Natuurmonumenten.

Gezien de huidige maatregelen vanuit het RIVM is het niet toegestaan om foto's te maken in het huis en de tuinen.

-> Foto's maken in het Hoofdhuis en de tuinen: lees dan via de onderstaande link wat de mogelijkheden zijn. Vereniging Hendrick de Keyser coördineert de fotografie. https://buitenplaatsbeeckestijn.nl/trouwen/
Je dient een aanvraag formulier in te vullen.

-> Foto's maken in de tuinen: lees hier de mogelijkheden en voorwaarden. Je dient een fotoshoot aan te vragen via:
https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/buitenplaats-beeckestijn/agenda/fotoshoots-op-buitenplaats-beeckestijn

Er zijn strikte richtlijnen die opgevolgd moeten worden. Bij het niet naleven van deze richtlijnen zal je de toegang tot het terrein ontzegt worden.