Brasserie Beeckestijn

Trouwen

Yes, jullie zijn verloofd en de stap naar een onvergetelijke dag is gezet! Jullie zijn opzoek naar een bijzondere trouwlocatie en hebben je oog laten vallen op Buitenplaats Beeckestijn. Buitenplaats Beeckestijn is een officiële trouwlocatie in de Gemeente Velsen.

Vereniging Hendrick de Keyser is de verhuurder van de locatie en jullie ontvangen rechtstreeks een offerte voor de locatiehuur. Voor meer informatie vanuit de Gemeente verwijzen we jullie graag door naar de website van de Gemeente Velsen via deze link.

Wij nodigen jullie graag uit omdat we kennis willen maken met jullie als bruidspaar. Wat zijn jullie wensen, wat zijn jullie verwachtingen, wat maakt jullie als stel uniek en met welk gevoel willen jullie na het feest de locatie verlaten? Dat zijn onder andere vragen die wij jullie zullen stellen. Wij vinden het belangrijk dat elk bruidspaar zijn/haar eigen dag samenstelt en een persoonlijke tint geeft aan deze bijzondere en emotionele dag. Met onze expertise zullen we jullie begeleiden in het traject en zullen we jullie waar nodig adviseren en in contact brengen met partners waar wij heel graag mee samen werken.

Aankomst met een prachtige auto op de indrukwekkende rotonde, waarbij we een erehaag vormen samen met jullie genodigden.

Online offertetool

Je kunt nu, thuis vanaf de bank, online een vrijblijvende offerte maken en jouw gehele programma zelf maken!

Om jullie op weg te helpen hebben we al een paar gebruikelijke arrangementen klaargezet, welke je te zien krijgt nadat je een trouwdatum hebt ingevuld.

Nadat jullie je offerte-aanvraag hebben gemaakt nemen wij heel graag contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken en de offerte verder te personaliseren.

Start een offerte

Vul hieronder je gegevens in en de online offertetool wordt automatisch geopend.

Heb je al een account? Log hieronder in:

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten

Winterwonderland op Buitenplaats Beeckestijn

Tulpen vol in de bloei in de lente

Hoe kan een dag eruitzien?

Van een buiten ceremonie met uitzicht op de fontein, waarna de taart en toost plaatsvindt in de boomgaard, we verder borrelen en dineren op ons sfeervolle terras, dansen tijdens het spetterende feest in Koetshuis-Zuid en jullie vervolgens worden uitgezwaaid op de rotonde het kan allemaal.

Uiteraard is er voor elke buitengelegenheid ook een binnen variant mogelijk want... het is en blijft Nederland.

Lente, Zomer, Winter of Herfst wedding

Door de prachtige natuur geeft elk seizoen ons een nieuw decor die we graag met jullie delen.

Coronaproof trouwen

Ook in tijden van Corona is het mogelijk om te trouwen op Buitenplaats Beeckestijn. We houden daarbij uiteraard de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Via de offerteplanner is er ook een arrangement beschikbaar voor een huwelijk tijdens corona. Zowel voor buiten als binnen hebben we de mogelijkheid om tot 40 personen een opstelling te creëren. Vervolgens kan er een diner plaatsvinden voor 30 personen.