Brasserie Beeckestijn

Trouwen

Yes, jullie zijn verloofd en de stap naar een onvergetelijke dag is gezet! Jullie zijn opzoek naar een bijzondere trouwlocatie en hebben je oog laten vallen op Buitenplaats Beeckestijn. Buitenplaats Beeckestijn is een officiële trouwlocatie in de Gemeente Velsen.

Wij nodigen jullie graag uit omdat we kennis willen maken met jullie als bruidspaar. Wat zijn jullie wensen, wat zijn jullie verwachtingen, wat maakt jullie als stel uniek en met welk gevoel willen jullie na het feest de locatie verlaten? Dat zijn onder andere vragen die wij jullie zullen stellen. Wij vinden het belangrijk dat elk bruidspaar zijn/haar eigen dag samenstelt en een persoonlijke tint geeft aan deze bijzondere en emotionele dag. Met onze expertise zullen we jullie begeleiden in het traject en zullen we jullie waar nodig adviseren en in contact brengen met partners waar wij heel graag mee samen werken.

Naast onze offerte ontvangen jullie ook van Vereniging Hendrick de Keyser, zij zijn de verhuurder van de gebouwen, rechtstreeks een offerte voor de locatiehuur.

Voor meer informatie over kosten voor 'op locatie' trouwen verwijzen wij julllie graag door naar de website van de Gemeente Velsen. via deze link.
Daar kunnen jullie meer lezen over bijvoorbeeld de Ambtenaar. Willen jullie graag werken met een zelfstandige Ambtenaar dat kan natuurlijk ook. Ook daar hebben we contacten in.

Aankomst met een prachtige auto op de indrukwekkende rotonde, waarbij we een erehaag vormen samen met jullie genodigden.

Wil je alvast een impressie hebben van de mogelijkheden? Bekijk hier de video die we in 2020 hebben gemaakt tijdens één van de Open Top Trouw Locatie Routes. Deze vond toendertijd digitaal plaats ivm Corona en we hebben gebruik gemaakt van de situatie om deze video op te nemen.

Online offertetool

Je kunt nu, thuis vanaf de bank, online een vrijblijvende offerte maken en jouw gehele programma zelf maken!

Om jullie op weg te helpen hebben we al een paar gebruikelijke arrangementen klaargezet, welke je te zien krijgt nadat je een trouwdatum hebt ingevuld.

Nadat jullie je offerte-aanvraag hebben gemaakt nemen wij heel graag contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken en de offerte verder te personaliseren.

Start een offerte

Vul hieronder je gegevens in en de online offertetool wordt automatisch geopend.

Heb je al een account? Log hieronder in:

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten

Winterwonderland op Buitenplaats Beeckestijn

Hoe kan een dag eruitzien?

Van een buiten ceremonie met uitzicht op de fontein, waarna de taart en toost plaatsvindt in de boomgaard, we verder borrelen en dineren op ons sfeervolle terras, dansen tijdens het spetterende feest in Koetshuis-Zuid en jullie vervolgens worden uitgezwaaid op de rotonde het kan allemaal.

Uiteraard is er voor elke buitengelegenheid ook een binnen variant mogelijk want... het is en blijft Nederland.

Lente, Zomer, Winter of Herfst wedding

Door de prachtige natuur geeft elk seizoen ons een nieuw decor die we graag met jullie delen.

Uniek en betaalbaar trouwen op 9-9-21, dat kan!

The Pop Up Wedding Company & Buitenplaats Beeckestijn hebben de handen één geslagen. The Pop Up Wedding Company maakt trouwen op een unieke locatie betaalbaar. Zij zorgen voor alles, van locatie tot taart, van aankleding tot fotograaf.

Op 9-9-21 kan je mooi en intiem trouwen en dat ook nog eens betaalbaar! Hoe dat kan lees je op: https://www.thepopupweddingcompany.nl/buitenplaatsbeeckestijn

Het contact voor deze unieke dag verloopt via The Pop Up Wedding Company.
Marjolein 06 55 78 38 40
Sonja 06 51 90 09 04
contact@thepopupweddingcompany.nl
https://www.thepopupweddingcompany.nl/

Waarom wij als locatie ons aansluiten als partner bij The Pop Up Wedding Company? Omdat wij ook graag bruidsparen een onvergetelijke dag willen bezorgen die niet in de gelegenheid zijn om een volledige dag te organiseren op deze unieke plek. En op deze manier kunnen we meerdere bruidsparen ontvangen op één dag en de dag van hun leven bezorgen. En als je trouwt op Buitenplaats Beeckestijn kunnen we je dag wel uitbreiden met bijvoorbeeld een ontbijt, lunch of diner.

Bruidsfotografie

*Willen jullie alleen foto's komen maken op Buitenplaats Beeckestijn, in de tuinen en/of het Hoofdhuis?

Dit mag uitsluitend wanneer hier schriftelijk toestemming voor is verleend voor Vereniging Hendrick de Keyser en Natuurmonumenten.

-> Foto's maken in het Hoofdhuis en de tuinen: lees dan via de onderstaande link wat de mogelijkheden zijn. Vereniging Hendrick de Keyser coördineert de fotografie. https://buitenplaatsbeeckestijn.nl/trouwen/
Je dient een aanvraag formulier in te vullen.

-> Foto's maken in de tuinen: Stuur je aanvraag naar beeckestijn@natuurmonumenten.nl

Er zijn strikte richtlijnen die opgevolgd moeten worden. Bij het niet naleven van deze richtlijnen zal je de toegang tot het terrein ontzegt worden.