Brasserie Beeckestijn

Huwelijksdag

Yes, jullie zijn verloofd en de stap naar een onvergetelijke dag is gezet! Jullie zijn opzoek naar een bijzondere trouwlocatie en hebben je oog laten vallen op Buitenplaats Beeckestijn. Buitenplaats Beeckestijn is een officiële trouwlocatie in de Gemeente Velsen.

Wij nodigen jullie graag uit omdat we kennis willen maken met jullie als bruidspaar. Wat zijn jullie wensen, wat zijn jullie verwachtingen, wat maakt jullie als stel uniek en met welk gevoel willen jullie na het feest de locatie verlaten? Dat zijn onder andere vragen die wij jullie zullen stellen. Wij vinden het belangrijk dat elk bruidspaar zijn/haar eigen dag samenstelt en een persoonlijke tint geeft aan deze bijzondere en emotionele dag. Met onze expertise zullen we jullie begeleiden in het traject en zullen we jullie waar nodig adviseren en in contact brengen met partners waar wij heel graag mee samen werken.

Naast onze offerte ontvangen jullie ook van Hendrick de Keyser Monumenten een offerte betreffende de zaalhuur. Zij zijn de verhuurder van de gebouwen.

Bruidsfotografie

*Willen jullie alleen foto's komen maken op Buitenplaats Beeckestijn, in de tuinen en/of het Hoofdhuis?

Dit mag uitsluitend wanneer hier schriftelijk toestemming voor is verleend door Hendrick de Keyser Monumenten en Natuurmonumenten en als er een bijdrage is betaald.

-> Foto's maken in het Hoofdhuis, Hendrick de Keyser Monumenten coördineert deze fotografie. Lees meer op: https://buitenplaatsbeeckestijn.nl/trouwen/ of bel naar 020-5210645

-> Foto's maken in de tuinen: lees hier de mogelijkheden en voorwaarden:
https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebieden/buitenplaats-beeckestijn/fotoshoot-op-buitenplaats-beeckestijn

Er zijn strikte richtlijnen die opgevolgd moeten worden. Bij het niet naleven van deze richtlijnen zal de toegang tot het terrein ontzegt worden.

Aankomst met een prachtige auto op de indrukwekkende rotonde, waarbij we een erehaag vormen samen met jullie genodigden.

Gemeente Velsen

Omdat jullie ervoor kiezen om niet in het Gemeentehuis te trouwen is het belangrijk om de informatie te lezen over o.a. de kosten voor 'op locatie' trouwen. En informatie over de keuze in het maken van een trouwambtenaar. We verwijzen wij julllie graag door naar de website van de Gemeente Velsen via deze link.

Het is ook mogelijk om jullie te laten trouwen door een zelfstandige trouwambtenaar. Wat de verschillen, voor- en nadelen zijn vertellen we jullie graag. En ook kunnen we jullie kennis laten maken met zelfstandige trouwambtenaren.

Het is mogelijk om een volledige huwelijkdagsdag te organiseren van ceremonie t/m feest. Ook kan je kiezen voor een dag van ceremonie t/m borrel. Benieuwd of Buitenplaats Beeckestijn onderdeel wordt van jullie droomhuwelijk? We stellen graag een vrijblijvende offerte voor je op.

Open TopTrouwlocatie Route

5 keer per jaar organiseert TopTrouwlocatie een Open TopTrouwlocatie Route waar wij geregeld aan deelnemen. Samen met onze partners zoals decoratie, bloemen, trouwauto's, sieraden, bruidsjurken, pakken etc. maken we er altijd een gezellige dag van. We kunnen jullie laten zien welke diverse mogelijkheden er zijn.

Willen jullie als nieuw bruidspaar onze locatie komen bezoeken? Meld je dan aan via de website van www.opentoptrouwlocatieroute.nl.

Ben je reeds met ons in gesprek en willen jullie ook langs komen om inspiratie op te doen en onze partners te leren kennen? Mail ons op info@brasseriebeeckestijn.nl en geef aan dat jullie komen.

Online offertetool

Jullie kunnen, thuis vanaf de bank, online een vrijblijvende offerte maken en jullie gehele programma zelf maken!

Om jullie op weg te helpen hebben we al een paar gebruikelijke arrangementen klaargezet, welke jullie te zien krijgen nadat er een trouwdatum is ingevuld.

Nadat jullie de offerte-aanvraag hebben gemaakt nemen wij heel graag contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken en de offerte verder te personaliseren.

Komen de vragen op jullie af en zien jullie door de bomen het bos niet meer?
Uiteraard kunnen wij de offerte ook voor jullie opstellen.

Start een offerte

Vul hieronder jullie gegevens in en de online offertetool wordt automatisch geopend.

Heb je al een account? Log hieronder in:

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten

Winterwonderland op Buitenplaats Beeckestijn

Hoe kan een dag eruitzien?

Van een buiten ceremonie met uitzicht op de fontein, waarna de taart en toost plaatsvindt in de boomgaard, we verder borrelen en dineren op ons sfeervolle terras, dansen tijdens het spetterende feest in Koetshuis-Zuid en jullie vervolgens worden uitgezwaaid op de rotonde.. Het kan allemaal.

Uiteraard is er voor elke buitengelegenheid ook een binnen locatie mogelijk want... het is en blijft Nederland.

Lente, Zomer, Herfst of Winter Wedding

Door de prachtige natuur geeft elk seizoen ons een nieuw decor die we graag met jullie delen. En is het mogelijk om elk seizoen een bijzonder huwelijk te organiseren.