Brasserie Beeckestijn

Trouwen

Yes, jullie zijn verloofd en de stap naar een onvergetelijke dag is gezet! Jullie zijn opzoek naar een bijzondere trouwlocatie en hebben je oog laten vallen op Buitenplaats Beeckestijn. Buitenplaats Beeckestijn is een officiële trouwlocatie in de Gemeente Velsen.

Wij nodigen jullie graag uit omdat we kennis willen maken met jullie als bruidspaar. Wat zijn jullie wensen, wat zijn jullie verwachtingen, wat maakt jullie als stel uniek en met welk gevoel willen jullie na het feest de locatie verlaten? Dat zijn onder andere vragen die wij jullie zullen stellen. Wij vinden het belangrijk dat elk bruidspaar zijn/haar eigen dag samenstelt en een persoonlijke tint geeft aan deze bijzondere en emotionele dag. Met onze expertise zullen we jullie begeleiden in het traject en zullen we jullie waar nodig adviseren en in contact brengen met partners waar wij heel graag mee samen werken.

Naast onze offerte ontvangen jullie ook van Vereniging Hendrick de Keyser, zij zijn de verhuurder van de gebouwen, rechtstreeks een offerte voor de locatiehuur.

Voor meer informatie over kosten voor 'op locatie' trouwen verwijzen wij julllie graag door naar de website van de Gemeente Velsen. via deze link.
Daar kunnen jullie meer lezen over bijvoorbeeld de Ambtenaar. Willen jullie graag werken met een zelfstandige Ambtenaar dat kan natuurlijk ook. Ook daar hebben we contacten in.

Aankomst met een prachtige auto op de indrukwekkende rotonde, waarbij we een erehaag vormen samen met jullie genodigden.

Wil je alvast een impressie hebben van de mogelijkheden? Bekijk hier de video die we in 2020 hebben gemaakt tijdens één van de Open Top Trouw Locatie Routes. Deze vond toendertijd digitaal plaats ivm Corona en we hebben gebruik gemaakt van de situatie om deze video op te nemen.

Online offertetool

Je kunt nu, thuis vanaf de bank, online een vrijblijvende offerte maken en jouw gehele programma zelf maken!

Om jullie op weg te helpen hebben we al een paar gebruikelijke arrangementen klaargezet, welke je te zien krijgt nadat je een trouwdatum hebt ingevuld.

Nadat jullie je offerte-aanvraag hebben gemaakt nemen wij heel graag contact met jullie op om de mogelijkheden te bespreken en de offerte verder te personaliseren.

Start een offerte

Vul hieronder je gegevens in en de online offertetool wordt automatisch geopend.

Heb je al een account? Log hieronder in:

Emailadres:
Wachtwoord:

Wachtwoord vergeten

Winterwonderland op Buitenplaats Beeckestijn

Tulpen vol in de bloei in de lente

Hoe kan een dag eruitzien?

Van een buiten ceremonie met uitzicht op de fontein, waarna de taart en toost plaatsvindt in de boomgaard, we verder borrelen en dineren op ons sfeervolle terras, dansen tijdens het spetterende feest in Koetshuis-Zuid en jullie vervolgens worden uitgezwaaid op de rotonde het kan allemaal.

Uiteraard is er voor elke buitengelegenheid ook een binnen variant mogelijk want... het is en blijft Nederland.

Lente, Zomer, Winter of Herfst wedding

Door de prachtige natuur geeft elk seizoen ons een nieuw decor die we graag met jullie delen.

Coronaproof trouwen

Ook in tijden van Corona is het mogelijk om te trouwen op Buitenplaats Beeckestijn. We houden daarbij uiteraard de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. Via de offerteplanner is er ook een arrangement beschikbaar voor een huwelijk tijdens corona.

Bruidsfotografie

Willen jullie alleen foto's komen maken op Buitenplaats Beeckestijn, lees dan via de onderstaande link wat de mogelijkheden zijn. Vereniging Hendrick de Keyser coördineert de fotografie. https://buitenplaatsbeeckestijn.nl/trouwen/
Je dient een aanvraag formulier in te vullen.

Wil je alleen foto's maken in de tuinen is daarvoor schriftelijk (e-mail) toestemming nodig via Natuurmonumenten: beeckestijn@natuurmonumenten.nl