Brasserie Beeckestijn

Trouwen

Yes, jullie zijn verloofd en de stap naar een onvergetelijke dag is gezet! Jullie zijn opzoek naar een Bijzondere trouwlocatie en hebben je oog laten vallen op Buitenplaats Beeckestijn. Buitenplaats Beeckestijn is een officiële trouwlocatie in de Gemeente Velsen.

Vereniging Hendrick de Keyser is de verhuurder van de locatie en jullie ontvangen rechtstreeks een offerte voor de locatiehuur.

Wij nodigen jullie graag uit omdat we kennis willen maken met jullie als bruidspaar. Wat zijn jullie wensen, wat zijn jullie verwachtingen, wat maakt jullie als stel uniek en met welk gevoel willen jullie na het feest de locatie verlaten? Dat zijn onder andere vragen die wij jullie zullen stellen. Wij vinden het belangrijk dat elk bruidspaar zijn/haar eigen dag samenstelt en een persoonlijke tint geeft aan deze bijzondere en emotionele dag. Met onze expertise zullen we jullie begeleiden in het traject en zullen we jullie waar nodig adviseren en in contact brengen met partners waar wij heel graag mee samen werken.

Aankomst met een prachtige auto op de indrukwekkende rotonde. Waarbij we een erehaag vormen samen met jullie genodigden.

Vrijblijvende offerte

Om jullie een indicatie te geven in de mogelijkheden die wij bieden is het mogelijk om online, thuis vanaf de bank, een offerte samen te stellen.

Komen jullie er niet helemaal uit? Bel ons gerust en we begeleiden jullie graag. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk dat we de grote lijnen vast voor jullie uitzetten en in de tool verwerken.

Enthousiast geworden? Vul de onderstaande gegevens in en de online offerte planner wordt automatisch geopend.

Online offerte planner

Winterwonderland op Buitenplaats Beeckestijn

Tulpen vol in de bloei in de lente

Hoe kan een dag eruitzien?

Van een buiten ceremonie met uitzicht op de fontein, waarna de taart en toost plaatsvindt in de boomgaard, we verder borrelen en dineren op ons sfeervolle terras, dansen tijdens het spetterende feest in Koetshuis-Zuid en jullie vervolgens worden uitgezwaaid op de rotonde het kan allemaal.

Uiteraard is er voor elke buitengelegenheid ook een binnen variant mogelijk want... het is en blijft Nederland.

Lente, Zomer, Winter of Herfst wedding

Door de prachtige natuur geeft elk seizoen ons een nieuw decor die we graag met jullie delen.

Coronaproof trouwen

Ook in tijden van Corona is het mogelijk om te trouwen op Buitenplaats Beeckestijn. We houden daarbij uiteraard de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten.

Online offerte planner

We werken met een online offerte planner zodat jullie altijd inzicht hebben in de offerte. Daarnaast kunnen jullie deze tool ook gebruiken om een draaiboek in te maken, samen met jullie ceremoniemeester. Zo is alle informatie centraal op één punt.

Wil je zelf vast puzzelen en een offerte opstellen? Dat kan!