Brasserie Beeckestijn

Contact

Adres

Rijksweg 130
1981 LD Velsen-Zuid

Telefoonnummer:

0255-760002

Mailadres:

info@brasseriebeeckestijn.nl

Kantoor is bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen: 9:00 – 17:00 uur

Reservering maken?

Ga naar onze reserveringspagina en maak online een reservering.
In het weekend kan het zijn dat uw online reservering niet direct wordt geaccordeerd. We doen ons uiterste best om hier zo snel mogelijk op te reageren. Dit zelfde geldt voor het opnemen van de telefoon.

Newsflash

Wil je op de hoogte worden gebracht als er gereserveerd kan worden voor onze speciale arrangementen?

(Denk hierbij aan speciale arrangementen voor Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Kerst, etc.)

Schrijf je dan nu in voor onze newsflash via het onderstaande aanvraagformulier. Je kan je altijd op elk moment weer uitschrijven.

Bruidsfotografie

Willen jullie alleen foto's komen maken op Buitenplaats Beeckestijn, lees dan via de onderstaande link wat de mogelijkheden zijn. Vereniging Hencrick de Keyser coördineert de fotografie. https://buitenplaatsbeeckestijn.nl/trouwen/

Wie zijn wij?

Wij zijn Michel en Susanne, en sinds oktober 2016 trotse eigenaar van Brasserie Beeckestijn. Een unieke locatie waarbij elk seizoen ons een nieuw decor geeft.

Hospitality zit bij ons beide in het bloed en dat hopen we samen met ons team uit te dragen in de Brassrie en tijdens de evenementen die wij mogen verzorgen.

Ook tijdens de coronaperiode laten wij ons niet uit het veld slaan. We blijven positief en proberen u te blijven verzorgen waarbij we altijd rekening houden met alle maatregelen. Gezondheid van ons, ons personeel en van u staat voorop.

Michel heeft de basis gelegd in de keuken van zijn moeder waar hij als kleine jongen graag stond te roeren in de pannen. De keuze voor de Hotelschool in België was dan ook snel gemaakt. Na ervaring te hebben opgedaan bij verschillende restaurants in zowel het binnen- als het buitenland, waarbij hij heeft mogen koken op sterrenniveau is het altijd zijn droom geweest om een eigen horecaonderneming te starten.

Susanne heeft in Haarlem de opleiding Media & Entertainment Management gevolgd. Ze heeft in haar carriere bijzondere evenementen mogen organiseren zoals productlanceringen, jubilea, personeelsfeesten en filmpremieres van Universal Pictures. Niet alleen bijzondere evenementen ook de aanwezighed van internationale acteurs of gezinsleden van het Koninklijk Huis maakten de evenementen keer op keer uniek.

Michel met zijn expertise op culinaire vlak en Susanne op het gebied van events en daarnaast onze beide ondernemersgeesten maakt dat we deze stap gezamenlijk aandurven.

Door middel van een zeer succesvolle Crowdfund actie is het ons gelukt om onze droom na te jagen. Wat ons niet alleen financieel de mogelijkheid heeft gegeven om deze prachtige locatie over te nemen het geeft ons ook steun dat er veel mensen zijn die in ons geloven.

Wij vinden het belangriIjk om de wensen van onze opdrachtgevers te horen tijdens een kennismakingsgesprek, aan ons de uitdaging om deze wensen te vertalen naar een persoonlijke offerte en een onvergetelijke succesvolle dag. Wij zeggen altijd, “we vertellen je niet hoe het moet, we horen heel graag hoe je/jullie het willen”.

Onze droom is begonnen en we hopen samen met onze gasten nog heel lang verder te dromen.
Susanne & Michel

Michel & Susanne

Michel in de boomgaard om de peren te plukken

Susanne