Brasserie Beeckestijn

Contact

Adres

Rijksweg 130
1981 LD Velsen-Zuid

Telefoonnummer:

0255-760002

Mailadres:

info@brasseriebeeckestijn.nl

Kantoor is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen: 09:00 – 17:00 uur

Reservering maken?

Ga naar onze reserveringspagina en maak online een reservering.
In het weekend kan het zijn dat de online reservering niet direct wordt geaccordeerd. We doen ons uiterste best om hier zo snel mogelijk op te reageren. Dit zelfde geldt voor het opnemen van de telefoon.

Openingstijden

De Brasserie is geopend van maandag t/m zondag van 9:00 - 17:00 en op
maandag t/m zaterdag voor het diner van 18:00 - 23:00 uur
Ontbijt 9:00 - 12:00 uur (à la carte)
Lunch 9:00 - 16:00 uur (à la carte en menu)
Diner 18:00 - 23:00 uur (à la carte en Chef's Experience menu)
(op diner dagen tussen 17:00 - 18:00 uur is de Brasserie gesloten om zelf een hapje te eten en ons voor te bereiden op het diner)

Newsflash

Wilt u op de hoogte blijven?

Schrijft u zich in voor onze newsflash via het onderstaande aanvraagformulier. U kunt zich ten alle altijden op elk moment weer uitschrijven. We sturen de newsflash alleen als we ook echt iets nieuws te melden hebben, denk hierbij aan speciale arrangementen voor Valentijn, Pasen, Moederdag, Vaderdag, Kerst, etc.)

Bruidsfotografie

*Willen jullie alleen foto's komen maken op Buitenplaats Beeckestijn, in de tuinen en/of het Hoofdhuis?
Dit mag uitsluitend wanneer hier schriftelijk toestemming voor is verleend voor Vereniging Hendrick de Keyser en Natuurmonumenten.
-> Foto's maken in het Hoofdhuis en de tuinen: lees dan via de onderstaande link wat de mogelijkheden zijn. Vereniging Hendrick de Keyser coördineert de fotografie. https://buitenplaatsbeeckestijn.nl/trouwen/
Je dient een aanvraag formulier in te vullen.
-> Foto's maken in de tuinen: Stuur je aanvraag naar beeckestijn@natuurmonumenten.nl
Er zijn strikte richtlijnen die opgevolgd moeten worden. Bij het niet naleven van deze richtlijnen zal je de toegang tot het terrein ontzegt worden.

Wie zijn wij?

Wij zijn Michel en Susanne, en sinds oktober 2016 trotse eigenaar van Brasserie Beeckestijn. Een unieke locatie waarbij elk seizoen ons een nieuw decor geeft.

Hospitality zit bij ons beide in het bloed en dat hopen we samen met ons team uit te dragen in de Brassrie en tijdens de evenementen die wij mogen verzorgen.

Michel heeft de basis gelegd in de keuken van zijn moeder waar hij als kleine jongen graag stond te roeren in de pannen. De keuze voor de Hotelschool in België was dan ook snel gemaakt. Na ervaring te hebben opgedaan bij verschillende restaurants in zowel het binnen- als het buitenland, waarbij hij heeft mogen koken op sterrenniveau is het altijd zijn droom geweest om een eigen horecaonderneming te starten.

Susanne heeft in Haarlem de opleiding Media & Entertainment Management gevolgd. Ze heeft in haar carrière bijzondere evenementen mogen organiseren zoals productlanceringen, jubilea, personeelsfeesten en filmpremieres van Universal Pictures. Niet alleen bijzondere evenementen ook de aanwezighed van internationale acteurs of gezinsleden van het Koninklijk Huis maakten de evenementen keer op keer uniek.

Michel met zijn expertise op culinaire vlak en Susanne op het gebied van events en daarnaast onze beide ondernemersgeesten maakt dat we deze stap gezamenlijk aandurven.

Door middel van een zeer succesvolle Crowdfund actie is het ons gelukt om onze droom na te jagen. Wat ons niet alleen financieel de mogelijkheid heeft gegeven om deze prachtige locatie over te nemen het geeft ons ook steun dat er veel mensen zijn die in ons geloven.

Wij vinden het belangrijk om de wensen van onze opdrachtgevers te horen tijdens een kennismakings-gesprek, aan ons de uitdaging om deze wensen te vertalen naar een persoonlijke offerte en een onvergetelijke succesvolle dag. Wij zeggen altijd, “we vertellen je niet hoe het moet, we horen heel graag hoe jullie het willen” wij zullen met onze expertise jullie helpen.

Onze droom is begonnen en we hopen samen met onze gasten nog heel lang verder te dromen.
Susanne & Michel

Susanne & Michel