Brasserie Beeckestijn

Voor als we straks weer open mogen:

Menukaart

Onze menukaart bestaat uit een a la carte kaart en een aparte kids kaart voor kinderen t/m 12 jaar.
Ontbijt, lunch, borrel en diner.

We wisselen met regelmaat van kaart om jullie als gast te blijven verrassen én om zo in te kunnen spelen op de ingrediënten uit de moestuin. We werken namelijk graag met seizoensgebonden streekproducten en ingrediënten uit de eigen moestuin.

We vinden het leuk om ons te laten inspireren dus als je een suggestie hebt, schroom niet om deze aan ons door te geven en wie weet staat jouw favoriete gerecht binnenkort op onze kaart.

Heb je een allergie geef dit altijd aan bij je reservering/bestelling zodat onze chefs hierop kunnen inspelen.

Beeckestijn verrassings lunch

Houd je van lekker eten en van verrassingen? Dan is de Beeckestijn Verrassingslunch echt iets voor jou. We werken met seizoensgebonden streekproducten en kunnen jou zo keer op keer weer verrassen met een voor- en hoofdgerecht met afsluitend een kopje koffie. Onze chefs presenteren een heerlijk schilderij op het bord.

De kosten voor het menu bedragen €27,50 per persoon exclusief dranken.

Beeckestijn Business lunch

Op zoek naar een locatie voor een zakelijke (snelle) lunch? We serveren deze uit in 2 gangen. Wij zorgen voor een snelle bediening zodat je weer op tijd op kantoor bent. We werken met seizoensgebonden streekproducten en kunnen je zo keer op keer weer verrassen met een voor- en hoofdgerecht met afsluitend een kopje koffie. Gebruik maken van een business lunch gaat altijd op reservering minimaal een dag van te voren voor 18:00 uur, plaats in het "opmerkingen veld" de tekst "Business lunch" met daarbij de omschrijving van eventuele allergieen/dieetwensen. Wilt je graag dezelfde dag komen lunchen bel ons dan even.
De kosten voor het menu bedragen €27,50 per persoon exclusief dranken.

High Tea

Wil je samen met een vriendin, je (schoon)moeder, je oma of een andere dierbare gezellig kletsen en genieten? Reserveer dan nu voor een heerlijke High Tea, vermeld "High Tea" in het "opmerkingenveld". Noteer hier ook de allergieen/dieetwensen. Reserveren kan om 10:30 of om 15:30 uur. De kosten bedragen € 25,00 per persoon (v.a. 2 personen te bestellen)

De High Tea wordt geserveerd in 3 gangen en bestaat uit:
-Pomodorisoep
-Groente quiche
-Garnalen cocktail

-Tortilla gerookte zalm
-Focaccia carpaccio
-Sandwich geitenkaas

-Boterkoek
-Brownie
-Scone met clotted cream
-Muffin

Uiteraard met
- Thee met kruiden uit eigen moestuin
Overige dranken worden op basis van nacalculatie berekend. Iets te vieren? Start met een lekkere Cava of alcoholvrije cocktail.

reserveren dient minimaal een dag van te voren voor 18:00 uur gedaan te zijn en we vragen een vooruitbetaling op de high tea hiervoor ontvang je een factuur

Picknickmand

De tuinen van Buitenplaats Beeckestijn zijn te mooi om alleen maar door heen te wandelen. Verdeeld over het gebied staan verschillende bankjes en zijn er grassan waar u heerlijk kunt picknicken. Bij de Brasserie kunt u een gevulde picknickmand bestellen via de website, minimaal een dag van te voren voor 18:00 uur.
klik hier:
[https://brasseriebeeckestijn.nl/bestel-een-picknickmand]
Is het nou minder mooi weer dan is het mogelijk om de picknickmand mee naar huis te nemen. U krijgt de picknickmand in bruikleen mee.

Feestdagen

Tijdens onze feestdagen hebben we speciale arrangementen samengesteld. Waarbij we een vooruitbetaling vragen van het menu ter bevestiging van uw komst. Wilt u op de hoogte blijven van onze speciale arrangementen schrijft u zich dan in voor de News Flash via deze link:

Menukaarten

Onderstaand zijn alle menukaarten individueel te lezen.
We wisselen geregeld van kaart om zo goed op de seizoenen in te kunnen spelen en om u als gast te blijven verrassen. De kaart die we in de brasserie hanteren staat ook altijd hier online. Ook maken we gebruik van ingrediënten uit de eigen moestuin.

Picknicken op Buitenplaats Beeckestijn

Kids menu - Pasta

Menukaarten

Ontbijt en lunch

Diner kaart

Kidskaart

TO GO

Afhaalmenu

Picknickmand

Picknickmand

19,50

*Te bestellen vanaf 2 personen, prijs van € 19,50 is per persoon.*

Picknickmand kind

13,50

*Picknickmand voor kinderen tot en met 12 jaar

Extra toe te voegen

Fles huiswijn wit

22,50

Fles huiswijn rood

22,50

Fles huiswijn rosé

22,50

Blikje Coca Cola 33 cl

2,75

Blikje Coca Cola Zero 33 cl

2,75

Blikje Sprite 33 cl

2,75

Blikje Fanta 33 cl

2,75

Ice Tea Green 33 cl

2,75

Petflesje Chaufontaine zonder prik blauw 33 cl

2,75

Petflesje Chaufontaine met prik rood 33 cl

2,75

Klein flesje witte wijn 25 cl

5,50

Blikje Gulpener Bier 33 cl

3,00

Verse Jus d'Orange 1liter

15,00

U ontvangt in een glazen weckfles 1 liter verse jus d'orange.
De fles krijgt u in bruikleen mee.