Brasserie Beeckestijn

Menukaart

Onze chefs stellen elke 8 weken een nieuwe a la carte menu samen voor het ontbijt en de lunch. Zo kunnen we u als gast blijven verrassen en kan de chef inspelen op het seizoen.

De dinerkaart bestaat uit een a la carte kaart en ons 6-gangen Chef's menu. Het chef's menu wordt elke maand opnieuw samengesteld.

Ontbijt & Lunch

Voor het ontbijt en de lunch is er de a la carte kaart. Deze bestaat uit soepen, broodjes, salades en een dessert. Tevens is het mogelijk om u zich culinair te laten verrassen met het verrassingsmenu en hebben we specials op de kaart staan zoals de Beeckestijn Proeverij.

Diner

Voor het diner heeft onze chef een heerlijk 6-gangen menu samengesteld oftewel het Chef's menu. Daarbij heeft hij niet alleen naar de smaakcombinatie gekeken ook geven we aandacht aan de kleurcombinatie, oftewel een schilderij op het bord.

Wilt u extra lang genieten? Het Chef's menu is uit te breiden met een kaasplankje.

Eet u vegetarisch of heeft u een allergie, onze chef weet daar raadt mee en past deze naar eigen inzicht aan.

We serveren naast ons Chef's menu ook een a la carte kaart.

Benieuwd naar het menu? Klik op a la carte kaart of op Chef's menu en lees de volledige menukaart.

Heeft u een allergie geef dit altijd aan bij de reservering én de bestelling zodat onze chefs hierop kunnen inspelen.

Vanaf 7 personen beschouwen wij een reservering als groep. Kijk bij onze snelkeuze "groepen" wat dit kan betekenen voor de reservering.

We vinden het leuk om ons te laten inspireren dus heeft u een suggestie, schroom niet om deze aan ons door te geven en wie weet staat uw favoriete gerecht binnenkort op onze kaart.

Naast de a la carte lunchkaart hebben we ook verschillende specials zoals:

Beeckestijn verrassingslunch

Houdt u van lekker eten en van verrassingen? Dan is de Beeckestijn Verrassingslunch echt iets voor u. We werken met seizoensgebonden streekproducten en kunnen u zo keer op keer weer verrassen.
Er is de keuze uit:
Voor- | Hoofdgerecht €28,50
Voor- | Hoofd- | Nagerecht €36,00
Voor- | Tussen- | Hoofd- | Nagerecht €41,50

Onze chefs presenteren een heerlijk schilderij op het bord.

Beeckestijn Business lunch

Op zoek naar een locatie voor een zakelijke (snelle) lunch? We serveren deze uit in 2 gangen, voor- en hoofdgerecht. Wij zorgen voor een snelle bediening zodat u weer op tijd op kantoor bent. Gebruik maken van een business lunch gaat altijd op reservering minimaal een dag van te voren voor 18:00 uur, plaats in het "opmerkingen veld" de tekst "Business lunch" met daarbij de omschrijving van eventuele allergieën/dieetwensen. Wilt u graag dezelfde dag komen lunchen bel ons dan even.
De kosten voor het menu bedragen €28,50 per persoon exclusief dranken.

Beeckestijn Proeverij

Een proeverij aan diverse lunchgerechten. Deze wordt gepresentered op een etagère. De proeverij is te reserveren vanaf 2 personen. De chef heeft een heerlijke samenstelling van gerechten gemaakt. Het is helaas niet mogelijk om gerechten aan te passen. De kosten voor de proeverij bedragen €18,50 per persoon exclusief dranken.

Feestdagen

Tijdens feestdagen hebben we speciale arrangementen samengesteld. Wilt u op de hoogte blijven van onze speciale arrangementen schrijft u zich in voor de News Flash. We sturen de News Flash alleen wanneer we ook echt iets nieuws te vertellen hebben. Voor de speciale arrangementen vragen we een vooruitbetaling op het menu ter bevestiging van uw komst.