Brasserie Beeckestijn

Here we (TO) GO again!

Wij zouden Brasserie Beeckestijn niet zijn als we ook voor deze periode dat de horeca haar deuren moet sluiten niet bij de pakken neer gaan zitten.

We hebben natuurlijk al eens eerder met dit appeltje moeten schillen! Dus... vanaf zondag 19 december is ons TO GO raam weer geopend. En zijn we er elke dag van 09:00 - 17:00 uur.

Hieronder vind je de huidige TO GO menukaart terug.

Menukaarten

Menukaart in "normale"tijden

Vanaf het moment dat de maatregelen met sluiting tot 17:00 uur komen te vervallen is het onderstaande weer van toepassing:

Onze menukaart bestaat uit een a la carte kaart en een aparte kids kaart voor kinderen t/m 12 jaar.
Ontbijt, lunch, borrel en op donderdag, vrijdag en zaterdag ook diner.
Naast de à la carte kaart hebben we ook een heerlijk chef's menu, deze bestaat uit 5 gangen.

We wisselen met regelmaat van kaart om jullie als gast te blijven verrassen én om zo in te kunnen spelen op de ingrediënten uit de moestuin. We werken namelijk graag met seizoensgebonden streekproducten en ingrediënten uit de eigen moestuin.

We vinden het leuk om ons te laten inspireren dus als je een suggestie hebt, schroom niet om deze aan ons door te geven en wie weet staat jouw favoriete gerecht binnenkort op onze kaart.

Heb je een allergie geef dit altijd aan bij je reservering/bestelling zodat onze chefs hierop kunnen inspelen.

Vanaf 12 personen beschouwen wij een reservering als groep. Kijk bij onze snelkeuze groepen wat dit kan betekenen voor de reservering.

Naast de a la carte kaart hebben we ook verschillende specials zoals:

Beeckestijn verrassingslunch

tijdelijk niet mogelijk, als alternatief hebben we het 3 gangen keuze menu

Houd je van lekker eten en van verrassingen? Dan is de Beeckestijn Verrassingslunch echt iets voor jou. We werken met seizoensgebonden streekproducten en kunnen jou zo keer op keer weer verrassen.
Er is de keuze uit:
Voor- | Hoofdgerecht en Koffie -> €27,50
Voor- | Hoofd- | Nagerecht | Koffie -> €35,00

Onze chefs presenteren een heerlijk schilderij op het bord.

Beeckestijn Business lunch

Op zoek naar een locatie voor een zakelijke (snelle) lunch? We serveren deze uit in 2 gangen. Wij zorgen voor een snelle bediening zodat je weer op tijd op kantoor bent. We werken met seizoensgebonden streekproducten en kunnen je zo keer op keer weer verrassen met een voor- en hoofdgerecht met afsluitend een kopje koffie. Gebruik maken van een business lunch gaat altijd op reservering minimaal een dag van te voren voor 18:00 uur, plaats in het "opmerkingen veld" de tekst "Business lunch" met daarbij de omschrijving van eventuele allergieën/dieetwensen. Wil je graag dezelfde dag komen lunchen bel ons dan even.
De kosten voor het menu bedragen €27,50 per persoon exclusief dranken.

High Tea

Wil je samen met een vriendin, je (schoon)moeder, je oma of een andere dierbare gezellig kletsen en genieten? Reserveer dan voor een heerlijke High Tea, vermeld "High Tea" in het "opmerkingenveld". Noteer hier ook de allergieën/dieetwensen.

Reserveren kan van maandag t/m zondag om 10:30 of om 15:30 uur. (tijdelijk starttijd aangepast naar 15:00 uur ivm de huidige maatregelen dat de horeca om 17:00 uur de deuren moeten sluiten) De kosten bedragen € 25,00 per persoon (v.a. 2 personen te bestellen). Dit bedrag is inclusief thee, exclusief overige dranken.

De High Tea wordt geserveerd in 2 gangen en bestaat uit:
-Soep van het seizoen
-Groente quiche
-Garnalen cocktail

-Tortilla gerookte zalm
-Boeren bruinbrood carpaccio
-Sandwich geitenkaas
-Boterkoek
-Brownie
-Scone met clotted cream
-Muffin

Uiteraard met
- Thee met kruiden uit eigen moestuin
Overige dranken worden op basis van nacalculatie berekend. Iets te vieren? Start met een lekkere Cava of alcoholvrije cocktail.

reserveren dient minimaal twee dagen van te voren voor 18:00 uur gedaan te zijn ivm de voorbereidingen. We vragen een vooruitbetaling op de High Tea hiervoor ontvang je een factuur.

Feestdagen

Tijdens feestdagen hebben we speciale arrangementen samengesteld. Wil je op de hoogte blijven van onze speciale arrangementen schrijf je in voor de News Flash. We sturen de News Flash alleen wanneer we ook echt iets nieuws te vertellen hebben. Voor de speciale arrangementen vragen we een vooruitbetaling op het menu ter bevestiging van uw komst.