Brasserie Beeckestijn

Menu

Onze menukaart bestaat uit zowel een a la carte kaart als een meergangen lunch. Daarnaast is er een aparte kids kaart voor kinderen t/m 11 jaar.

Met een meergangen lunch weten onze chefs ware kunstwerken op het bord te creëren. Zo weten ze niet alleen een heerlijke smaakcombinatie te maken maar kijken zij ook naar de juiste kleurencombinatie. Onze a la carte kaart bestaat altijd uit drie soepen, drie broodjes, drie salades, drie specials (vaak warme gerechten) en desserts. We wisselen ongeveer elke 6 weken van kaart om jullie als gast te blijven verrassen én om zo in te kunnen spelen op de ingrediënten uit de moestuin. We werken namelijk graag met seizoensgebonden streekproducten en ingrediënten uit de eigen moestuin.

We vinden het leuk om ons te laten inspireren dus als je een suggestie hebt, schroom niet om deze aan ons door te geven en wie weet staat jouw favoriete gerecht binnenkort op onze kaart.

Heb je een allergie geef dit altijd aan bij je reservering/bestelling zodat onze chefs hierop kunnen inspelen.

Business lunch

Op zoek naar een locatie voor een zakelijke (snelle) lunch? We serveren deze uit in 2 gangen. Wij zorgen dat u snel bediend wordt zodat u weer op tijd op kantoor bent. We werken met seizoensgebonden streekproducten en kunnen u zo keer op keer weer verrassen met een voor- en hoofdgerecht met afsluitend een kopje koffie. Gebruik maken van een business lunch gaat altijd op reservering 24 uur van te voren, plaats in het "opmerkingen veld" de tekst "Business lunch" met daarbij de omschrijving van eventuele allergieen/dieetwensen. Wilt u graag dezelfde dag komen lunchen bel ons dan even.
De kosten voor het menu bedragen €27,50 per persoon exclusief dranken.

Feestdagen

Tijdens onze feestdagen hebben we speciale arrangementen samengesteld. Waarbij we een vooruitbetaling vragen van het menu. De menu's zijn ook hier te lezen.

Menukaarten

Onderstaand zijn alle menukaarten individueel te lezen.

Menukaarten