Brasserie Beeckestijn

Events

Buitenplaats Beeckestijn is geschikt voor een diversiteit aan evenementen. Twee belangrijke momenten van het leven vatten het samen in één zin, van Trouwen tot Rouwen en alles wat er tussen zit zoals babyshower, workshops, vergaderingen, pensioen borrel etc. Dus of het nu gaat om een privé aangelegenheid of zakelijk er kan ontzettend veel.

Onderstaand hebben we een aantal evenementen uitgelicht. Staat jouw evenement er niet bij en ben je benieuwd of het wel mogelijk is op de Buitenplaats, bel of mail ons zodat we samen uit kunnen zoeken of ook jouw evenement op de Buitenplaats kan plaats vinden.

Welk evenement er ook bij ons georganiseerd wordt, we vinden het belangrijk om persoonlijk met jou/jullie om de tafel te zitten. Graag maken we kennis met jou en horen we heel graag wat jullie wensen en/of verwachtingen zijn. Het is onze uitdaging om deze wensen te vertalen naar een persoonlijke offerte. Uiteraard geven wij je/jullie een rondleiding en vertellen wij wat er allemaal mogelijk is en geven we je/jullie zo nodig advies. Elk event is bij ons Bijzonder.

Bijzonder Trouwen

Yes, jullie zijn verloofd en de stap naar een onvergetelijke dag is gezet! Jullie zijn opzoek naar een Bijzondere trouwlocatie en hebben je oog laten vallen op Buitenplaats Beeckestijn. Buitenplaats Beeckestijn is een officiële trouwlocatie in de Gemeente Velsen. De Ambtenaar of Babs van deze gemeente zal jullie huwelijk gaan voltrekken. Voor meer informatie vanuit de Gemeente verwijzen we jullie graag door naar de website van de Gemeente Velsen via deze link. Hier vinden jullie informatie over bijvoorbeeld de legekosten van de Gemeente Velsen. Hoe ver jullie van tevoren in ondertrouw gaan enzovoorts.

Wij nodigen jullie graag uit omdat we kennis willen maken met jullie als bruidspaar. Wat zijn jullie wensen, wat zijn jullie verwachtingen, wat maakt jullie als stel uniek en met welk gevoel willen jullie na het feest de locatie verlaten? Dat zijn onder andere vragen die wij jullie zullen stellen. Wij vinden het belangrijk dat elk bruidspaar zijn/haar eigen dag samenstelt en een persoonlijke tint geeft aan deze bijzondere en emotionele dag. Met onze expertise zullen we jullie begeleiden in het traject en zullen we jullie waar nodig adviseren en in contact brengen met partners waar wij heel graag mee samen werken. Van een buiten ceremonie met uitzicht op de fontein, waarna de taart en toost plaatsvindt in de boomgaard, we verder borrelen en dineren op ons sfeervolle terras, dansen tijdens het spetterende feest in Koetshuis-Zuid en jullie vervolgens worden uitgezwaaid op de rotonde het kan allemaal.

Uiteraard is er voor elke buitengelegenheid ook een binnen variant mogelijk want... het is en blijft Nederland. En ook in de winter of herfst is deze locatie geschikt. Door de prachtige natuur geeft elk seizoen ons een nieuw decor die we graag met jullie delen.

Bijzonder Rouwen

Afscheid nemen van een dierbare is een moment van stilstaan bij de bijzondere herinneringen die jullie samen delen. Koetshuis-Zuid is een zeer aangename locatie waarbij de aanwezige met de gedachten even weg kunnen dwalen met uitzicht op de tuinen. Waar het mogelijk is om een persoonlijk uitvaartdienst of condoleance samen te stellen. Waarbij jullie als familie en vrienden de tijd hebben om een waardig afscheid te organiseren.

Het is mogelijk om een uitdraging te houden over de rotonde. Waarbij de vrienden en familie een erehaag vormen en zo hun dierbare een laatste groet kunnen geven.

Of een condoleance borrel waar naast de traan ook gelachen wordt. Ook bij een uitvaart of condoleance telt voor ons de persoonlijke betrokkenheid. Door de samenwerking met verschillende uitvaartbegeleidingen kunnen we gezamenlijk heel snel schakelen en jullie als familie ontzorgen.

Buitengewoon Vergaderen

Wil je een keer weg zijn van kantoor en de vergadering eens houden op een plek waar je naast de efficiënte vergadering ook de mogelijkheid hebt om even naar buiten te gaan. Of ben je opzoek naar een locatie voor een teambuildings uitje. Buitenplaats Beeckestijn is door haar entourage uitstekend geschikt voor zakelijke activiteiten en koppelt deze aan een professionele en huiselijke ambiance.

Onze locatie is ook zeer geschikt voor (outdoor) teambuildingsactiviteiten door de prachtige ligging omringd door lommerrijke landschapstuinen. Koetshuis-Zuid is geschikt voor gezelschappen tot 150 personen, maar ook voor kleinere gezelschappen hebben wij mogelijkheden.

Daarnaast zijn wij goed bereikbaar en beschikken over een groot gratis privé parkeerterrein.