Brasserie Beeckestijn

Events

Buitenplaats Beeckestijn is geschikt voor een diversiteit aan evenementen. Twee belangrijke momenten van het leven vatten het samen in één zin; "van trouwen tot rouwen en alles wat er tussen zit" zoals babyshower, workshops, vergaderingen, pensioenborrel etc. Dus of het nu gaat om een privé aangelegenheid of zakelijk er kan ontzettend veel.

Onderstaand hebben we een aantal evenementen uitgelicht. Staat uw evenement er niet bij en bent u benieuwd of het wel mogelijk is op de Buitenplaats, bel of mail ons zodat we samen uit kunnen zoeken of ook uw evenement op de Buitenplaats kan plaatsvinden.

Graag maken we (telefonisch) kennis met u en horen we heel graag wat de wensen en/of verwachtingen zijn. Het is onze uitdaging om deze wensen te vertalen naar een persoonlijke offerte.

Elk event is bij ons bijzonder.

Bijzonder Trouwen

Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd en op zoek naar een trouwlocatie die bij jullie past. Wij nemen jullie graag mee hoe mooie en bijzonder een huwelijksdag op Buitenplaats Beeckestijn kan zijn. Lees hier meer over via deze link:
https://brasseriebeeckestijn.nl/trouwen

Buiten opstelling gemaakt begin april vlak voordat de blaadjes weer aan de bomen komen.

Een rouwauto van één van onze partners Ruud Kerkhoff Uitvaartbegeleiding (LUVU)

Uitdragen op de rotonde

Bijzonder Rouwen

Afscheid nemen van een dierbare is een moment van stilstaan bij de bijzondere herinneringen die jullie samen delen. Koetshuis-Zuid is een zeer aangename locatie waarbij de aanwezige met de gedachten even weg kunnen dwalen met uitzicht op de tuinen. Waar het mogelijk is om een persoonlijk uitvaartdienst of condoleance samen te stellen. Waarbij jullie als familie en vrienden de tijd hebben om een waardig afscheid te organiseren.

Het is mogelijk om een uitdraging te houden over de rotonde. Waarbij de vrienden en familie een erehaag vormen en zo hun dierbare een laatste groet kunnen geven.

Of een condoleance borrel waar naast de traan ook gelachen wordt. Ook bij een uitvaart of condoleance telt voor ons de persoonlijke betrokkenheid. Door de samenwerking met verschillende uitvaartbegeleidingen kunnen we gezamenlijk heel snel schakelen en jullie als familie ontzorgen.

Open "Afscheidsdag"

Nu langzamerhand het taboe rond het einde van het leven is doorbroken en een uitvaart ook als een viering van het leven wordt gezien organiseert Vereniging Hendrick de Keyser in samenwerking met Brasserie Beeckestijn jaarlijks een open dag waar geïnteresseerden zich kunnen laten informeren over de mogelijkheden die de prachtige buitenplaats biedt op het gebied van uitvaarten, condoleances en herinneringsdiensten.

Wanneer u nieuwsgierig bent geworden en een volgende editie wilt bijwonen, kunt een e-mail sturen naar locatiehuren@hendrickdekeyser.nl.

Vrijblijvende offerte

Het is nu ook mogelijk om zelf een offerte te maken in onze online offerteplanner. Om u daarbij op weg te helpen hebben we een aantal arrangementen klaargezet als voorbeeld. Wanneer u hieronder de gegevens invult, start de offerte automatisch.

Uiteraard nemen Susanne of Crystel van ons team graag contact met u op om het programma en de offerte verder te personaliseren.

Buitengewoon Vergaderen

Wilt u een keer weg zijn van kantoor en de vergadering eens houden op een plek waar u naast de efficiënte vergadering ook de mogelijkheid heeft om even naar buiten te gaan. Of bent u opzoek naar een locatie voor een teambuildings uitje. Buitenplaats Beeckestijn is door haar entourage uitstekend geschikt voor zakelijke activiteiten en koppelt deze aan een professionele en huiselijke ambiance.

Onze locatie is ook zeer geschikt voor (outdoor) teambuildingsactiviteiten door de prachtige ligging omringd door lommerrijke landschapstuinen. Koetshuis-Zuid is geschikt voor gezelschappen tot 150 personen in receptievorm, maar ook voor kleinere gezelschappen hebben wij mogelijkheden.

Huur fietsen en ontdek de omgeving van Velsen, strand, duinen, buitenplaatsen er is zoveel om te doen en te ontdekken.

Daarnaast zijn wij goed bereikbaar en beschikken over een groot parkeerterrein.