Brasserie Beeckestijn

Events

Buitenplaats Beeckestijn is geschikt voor een diversiteit aan evenementen. Twee belangrijke momenten van het leven vatten het samen in één zin; "van trouwen tot rouwen en alles wat er tussen zit" zoals babyshower, workshops, vergaderingen, pensioenborrel etc. Dus of het nu gaat om een privé aangelegenheid of zakelijk er kan ontzettend veel.

Onderstaand hebben we een aantal evenementen uitgelicht. Staat jouw evenement er niet bij en ben je benieuwd of het wel mogelijk is op de Buitenplaats, bel of mail ons zodat we samen uit kunnen zoeken of ook jouw evenement op de Buitenplaats kan plaatsvinden.

Welk evenement er ook bij ons georganiseerd wordt, we vinden het belangrijk om persoonlijk met jou/jullie om de tafel te zitten. Graag maken we kennis met jou en horen we heel graag wat jullie wensen en/of verwachtingen zijn. Het is onze uitdaging om deze wensen te vertalen naar een persoonlijke offerte. Uiteraard geven wij je/jullie een rondleiding en vertellen wij wat er allemaal mogelijk is en geven we je/jullie zo nodig advies. Elk event is bij ons bijzonder.

Bijzonder Trouwen

Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn verloofd en op zoek naar een trouwlocatie die bij jullie past. Wij nemen jullie graag mee hoe mooie en bijzonder een huwelijksdag op Buitenplaats Beeckestijn kan zijn. Lees hier meer over via deze link:
https://brasseriebeeckestijn.nl/trouwen

Coronaproof trouwen, ja dat kan!

We zijn afhankelijk van de geldende maatregelen echter kan trouwen altijd, ook in coronatijd.

Afgelopen zomer mochten we het volgende organisren:
Zowel voor buiten als binnen hebben we de mogelijkheid om tot maximaal 40 personen een opstelling te creëren die coronaproof is. Vervolgens kan er een diner plaatsvinden voor maximaal 30 personen. Een mooie en liefdevolle dag is dus zeker mogelijk.

Borrelen en feesten dat zijn onderdelen die we graag met jullie op een ander moment organiseren omdat we bij deze opstellingen de veiligheidsmaatregelen niet kunnen waarborgen.

Buiten opstelling gemaakt begin april vlak voordat de blaadjes weer aan de bomen komen.

Een rouwauto van één van onze partners Ruud Kerkhoff Uitvaartbegeleiding (LUVU)

Coronaopstelling

Uitdragen op de rotonde

Bijzonder Rouwen

Afscheid nemen van een dierbare is een moment van stilstaan bij de bijzondere herinneringen die jullie samen delen. Koetshuis-Zuid is een zeer aangename locatie waarbij de aanwezige met de gedachten even weg kunnen dwalen met uitzicht op de tuinen. Waar het mogelijk is om een persoonlijk uitvaartdienst of condoleance samen te stellen. Waarbij jullie als familie en vrienden de tijd hebben om een waardig afscheid te organiseren.

Het is mogelijk om een uitdraging te houden over de rotonde. Waarbij de vrienden en familie een erehaag vormen en zo hun dierbare een laatste groet kunnen geven.

Of een condoleance borrel waar naast de traan ook gelachen wordt. Ook bij een uitvaart of condoleance telt voor ons de persoonlijke betrokkenheid. Door de samenwerking met verschillende uitvaartbegeleidingen kunnen we gezamenlijk heel snel schakelen en jullie als familie ontzorgen.

Coronaproof afscheid nemen

Ook in tijden van corona is het mogelijk om een eervolle en zeer waardig afscheid te creëren in een intieme setting, tot maximaal 40 personen. Daarnaast kunnen we samen met onze partner en technisch leverancier er voor zorgen dat dierbaren die er niet bij kunnen zijn via een internet verbinding de dienst "semi live" kunnen bijwonen.

Open "Afscheidsdag"

Nu langzamerhand het taboe rond het einde van het leven is doorbroken en een uitvaart ook als een viering van het leven wordt gezien organiseert Vereniging Hendrick de Keyser in samenwerking met Brasserie Beeckestijn jaarlijks een open dag waar geïnteresseerden zich kunnen laten informeren over de mogelijkheden die de prachtige buitenplaats biedt op het gebied van uitvaarten, condoleances en herinneringsdiensten.

Wanneer u nieuwsgierig bent en een volgende editie wilt bijwonen, kunt u een e-mail sturen naar locatiehuren@hendrickdekeyser.nl.

Vrijblijvende offerte

Het is nu ook mogelijk om zelf een voorstel te maken in onze online offerteplanner. Om u daarbij op weg te helpen hebben we een aantal arrangementen klaargezet als voorbeeld. Wanneer u hieronder uw gegevens invult, start de offerte automatisch.

Uiteraard nemen Susanne of Crystel van ons team graag contact met u op om het programma en de offerte verder te personaliseren.

Buitengewoon Vergaderen

Wil je een keer weg zijn van kantoor en de vergadering eens houden op een plek waar je naast de efficiënte vergadering ook de mogelijkheid hebt om even naar buiten te gaan. Of ben je opzoek naar een locatie voor een teambuildings uitje. Buitenplaats Beeckestijn is door haar entourage uitstekend geschikt voor zakelijke activiteiten en koppelt deze aan een professionele en huiselijke ambiance.

Onze locatie is ook zeer geschikt voor (outdoor) teambuildingsactiviteiten door de prachtige ligging omringd door lommerrijke landschapstuinen. Koetshuis-Zuid is geschikt voor gezelschappen tot 150 personen, maar ook voor kleinere gezelschappen hebben wij mogelijkheden.

Daarnaast zijn wij goed bereikbaar en beschikken over een groot gratis privé parkeerterrein.

Coronaproof vergaderen

Koetshuis-Zuid is een lege evenementen ruimte waarin we ook een coronaproof vergaderopstelling kunnen maken. Afhankelijk van de wensen zijn verschillende opstellingen mogelijk. Zo kunnen we tot 36 personen een schoolopstelling maken.