Brasserie Beeckestijn

Buitenplaats Beeckestijn en haar partners

Buitenplaats Beeckestijn is een historische buitenplaats met allure, die in de 18 de -eeuw aan de duinrand in Kennemerland is gesticht als zomerverblijf van Amsterdamse regenten. Waarom de titel Buitenplaats en geen Landgoed. Een Landgoed was vroeger permanent bewoont en een Buitenplaats puur en alleen als zomerverblijf. Op de Buitenplaats staan een aantal gebouwen, Het Hoofdhuis, Koetshuis-Zuid, Koetshuis-Noord en een Klooster woning. Meer weten over de Buitenplaats? Onze partners Vereniging Natuurmonumenten en Vereniging hebben met enige regelmaat rondleidingen in het huis en door de tuinen. Tijdens de tour ontdek je de mooiste geheimen en verhalen van de familie Boreel die hier in de 18de eeuw hebben genoten van de groene omgeving.

Vereniging Natuurmonumtenten

Het groen of te wel de natuur is in eigendom van Natuurmonumenten. Natuurmonumenten bezit en beheert meer dan 100.000 hectare Nederland. Zij maken zich sterk voor alle natuur die nog over is. En voor de nieuwe natuur die er nog gaat komen in Nederland. Voor meer informatie volg deze link.

Vereniging Hendrick de Keyser

Alle gebouwen zijn sinds 2007 eigendom van Vereniging Hendrick de Keyser. Vereniging Hendrick de Keyser zet zich in voor het behoud van architectonisch of historisch belangrijke gebouwen en hun interieur. De Vereniging doet dit door panden te verwerven, en ze vervolgens te restaureren en te verhuren. Eenmaal verworven panden worden nooit meer afgestaan.
Voor meer informatie volg deze link.

Stichting Vrienden van Beeckestijn

— opgericht 16 juli 1991 — is een onafhankelijk organisatie die zich inzet voor de publieke toegankelijkheid, het behoud en duurzaam beheer van de buitenplaats. Voor meer informatie volg deze link.

Bruidsfotografie

Willen jullie alleen foto's komen maken op Buitenplaats Beeckestijn, lees dan via de onderstaande link wat de mogelijkheden zijn. Vereniging Hendrick de Keyser coördineert de fotografie. https://buitenplaatsbeeckestijn.nl/trouwen/