Brasserie Beeckestijn

Reserveren

Zeker zijn van een tafel voor ontbijt, lunch of diner? Reserveer deze via de onderstaande reserveermodule. Noteer in het opmerkingenveld waarvoor we u mogen ontvangen (ontbijt, lunch of diner).
Komt u voor een heerlijk kopje koffie of thee? Kom gerust langs, het is niet mogelijk om hiervoor een tafel te reserveren.

Brasserie|Restaurant Beeckestijn

De Brasserie|Restaurant is gevestigd in het voormalig koetshuis waar de paarden stonden. De oude drinkbakken zijn hier nog zichtbaar. Vanaf vrijwel elke tafel een prachtig uitzicht over de tuinen. Heeft u een voorkeur voor een tafel, dit kan aangegeven worden in de reservering, we doen ons best om aan deze voorkeur gehoor te geven. We zijn hierin echter altijd afhankelijk van de andere reserveringen en de samenstellingen.

We hebben een heerlijk terras welke zowel zomers als in de winter gebruikt kan worden. Het is een niet rokers terras zodat u optimaal kunt genieten van het eten en drinken. In de zomer staat op elk terras gedeelte een mooie grote parasol en in de winter hebben we een gezellig haardje met houtvuur aan. Het is niet mogelijk om voor het terras te reserveren.

Openingstijden

Geopend van maandag t/m woensdag van 9:00 - 17:00 en
donderdag t/m zaterdag van 9:00 - 17:00 uur én van 18:00 - 23:00 uur
Ontbijt 9:00 - 12:00 uur (à la carte)
Lunch 9:00 - 15:30 uur (à la carte)
Diner 18:00 - 23:00 uur (donderdag, vrijdag en zaterdag)

(op diner dagen tussen 17:00 - 18:00 uur is de Brasserie|Restaurant gesloten om zelf een hapje te eten en ons voor te bereiden op het diner)

Reserveren

Wat is de beschikbaarheid van vandaag?

Wilt u voor dezelfde dag reserveren? Bel dan even naar de Brasserie|Restaurant om de beschikbaarheid op te vragen 0255-760002

Agenda

  • Vrijdag 29 september huwelijk Sandra & Peter - Brasserie besloten

Datum is niet beschikbaar?

Is er een datum niet beschikbaar om te reserveren via de website dan kan dit verschillende redenen hebben.
- Voor de dag van vandaag zetten we de reserveringen uit. Het is namelijk niet goed bij te houden als er reserveringen via de e-mail binnen komen. Benieuwd of we plek hebben? Bel even naar 0255-760002
- Buitenplaats Beeckestijn is een officiële trouwlocatie, dit betekent dat wanneer er een huwelijksceremonie t/m feest op Buitenplaats Beeckestijn plaats vindt wij als Brasserie|Restaurant besloten zijn.

Let op: vanaf 7 personen wordt de reservering als groep gezien en maken we speciale afspraken lees hiervoer meer op onze pagina "Groepen".

Recensies

Benieuwd wat onze gasten vinden van Brasserie|Restaurant Beeckestijn? Bekijk de reviews op bijvoorbeeld Tripadvisor of Eet.nu

Bedankt voor je recensie!

  1. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

  1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Foto's

Jitte

Het etentje was verrukkelijk en de bediening geweldig. De ambiance onovertrefbaar. Wij komen zeer zeker terug.

  • Eten & drinken 10.0
  • Service 10.0
  • Sfeer 10.0
  • Prijs/Kwaliteit 10.0
  • Eindcijfer 10.0
Meer recensies