Brasserie Beeckestijn

Reserveren

De Brasserie is momenteel gesloten ivm het coronavirus.

Reserveringen voor in de toekomst kunnen uiteraard gemaakt worden.

Wat ontzettend fijn dat je bij ons een reservering wilt maken. Om de juiste service te kunnen verlenen hebben wij een aantal gegevens van je nodig.
Is er bijvoorbeeld een allergie of dieetwens, zijn er gasten slecht ter been of rolstoelgebonden? Is een kinderstoel wenselijk? De Brasserie beschikt namelijk over hoge en lage tafels. Dergelijke opmerkingen kunnen genoteeerd worden bij de reservering, klik op "opmerking toevoegen". Op deze manier kunnen wij zo goed mogelijk rekening houden met de wensen.

Graag attenderen we je op het feit dat we het ontbijt serveren we tot 11:00 uur en de keuken sluit om 17:30 uur.

Bij mooi weer reserveren wij graag een tafel buiten. We kunnen helaas niet altijd rekening houden met zon, schaduw, wind, vliegen etc.

Agenda

n.t.b.

Datum is niet beschikbaar?

Is er een datum niet beschikbaar om te reseveren via Eet.nu dan kan dit verschillende redenen hebben.
- of het aantal tafels wat we vrij houden voor reserveringen is reeds geboekt. We houden altijd tafels vrij voor spontane bezoeken aan de Brasserie
- Buitenplaats Beeckestijn is een officiële trouwlocatie, dit betekent dat wanneer er een huwelijksceremonie t/m feest op Buitenplaats Beeckestijn plaats vindt wij als Brasserie besloten zijn. Besloten dagen staan altijd vermeld in onze agenda.

Bent u aan het overwegen om een evenement te organiseren zoals een huwelijk of besloten diner?

Wij willen u vragen wanneer u informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden voor het huren van de locatie om telefonisch contact met ons op te nemen tijdens kantooruren. Doordat de mogelijkheden zo divers zijn en we vele verschillende evenementen begeleiden willen wij u vragen deze niet te stellen aan het bedienend personeel maar aan onze collega's die hiervoor speciaal in dienst zijn, dan kan ons bedienend personeel zich focussen op de service in de Brasserie.

Privacyverklaring:

Klik hier voor de privacyverklaring

Reserveren

Bedankt voor je recensie!

  1. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

  1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Foto's

P. van Kempen

Gisteren heerlijk geluncht. Zomaar op goed geluk uitgezocht op onze reis naar de kust en meteen schot in de roos. Lunch was fantastisch en vooral lekker. Bediening vriendelijk en het allerfijnste: de hond was welkom. Het gebouw oogt heel chique van buiten maar de ontvangst binnen is voor mensen v...

Lees de rest van de recensie →

  • Eten & drinken 9.0
  • Service 8.0
  • Sfeer 8.0
  • Prijs/Kwaliteit 8.0
  • Eindcijfer 8.4
Meer recensies

Newsflash

Wil je op de hoogte worden gebracht als er gereserveerd kan worden voor onze speciale arrangementen?

(Denk hierbij aan speciale arrangementen voor Valentijn, Pasen, Kerst, etc.)

Schrijf je dan nu in voor onze newsflash via het onderstaande aanvraagformulier. Je kan je altijd op elk moment weer uitschrijven.

Plattegrond