Brasserie Beeckestijn

Groepsreservering in Brasserie Beeckestijn

Vanaf 11 personen beschouwen wij uw reserving als groep. We kunnen met dit aantal u en onze andere gasten de nodige aandacht geven. Graag bereiden we uw komst naar de Brasserie|Restaurant voor. Zo kan onze Chef vast de nodige voorbereidingen treffen. Dus zijn er allergieën/dieetwensen geef deze tijdig door.

De maximale groepsgrootte is 16 personen tijdens onze reguliere openingstijden. Er is géén aparte ruimte in de Brasserie en zijn er dus ook andere gasten in de Brasserie|Restaurant.

Bij een groepsreservering voor de lunch zijn er twee mogelijkheden:

1- Lunchproeverij
Hierbij kunnen we geen rekening houden met allergieën, wel kan deze volledig vegetarisch geserveerd worden of aangepast naar geen vlees of geen vis.

2- Verrassingslunch
Deze bestaat uit 2-, 3- of 4-gangen. De chef houdt niet alleen rekening met de perfecte smaakcombinatie hij kijkt ook naar kleurgebruik. Hierdoor ontstaat er een prachtig kleurenpalet op het bord. De chef kan rekening houden met allergieën/dieetwensen.

Bij een groepsreservering voor het diner zijn er twee mogelijkheden:

1- 3-gangen keuzemenu
*De chef stelt op basis van de a la carte kaart een 3 gangen menu met altijd de keuze tussen een vis-, vlees- of vegetarisch gerecht. U kunt op de avond zelf de keuze maken. Uiteraard is een bijpassend wijnarrangement mogelijk.

2- Chef's Experience Menu 6-gangen
Wilt u zich culinair laten verwennen dan is de keuze voor het Chef's Experience menu de beste optie. Onze chef en sommelier stellen maandelijks een nieuw menu samen waarbij zij inspelen op de seizoenen.

Met een groep besloten komen dineren kan vanaf 30 personen tot maximaal 60 personen waarbij we werken met een omzetgarantie en we graag een op maat gemaakt menu serveren.

Meer informatie? Mail naar info@brasseriebeeckestijn.nl of bel tijdens kantooruren naar 0255-760002 en vraag naar onze events afdeling.

Zijn er allergieën waar wij rekening mee kunnen houden? Dan ontvangen we dat graag bij het maken van de reservering.