Brasserie Beeckestijn

Groepsreserveringen en arrangementen


Binnen Brasserie Beeckestijn zijn er verschillende mogelijkheden om te genieten met een gezelschap. Tot 30 personen van woensdag t/m vrijdag en tot 20 personen voor zaterdag en zondag, voor zowel het ontbijt, de lunch als de borrel. Voor de lunch is er de keuze in een etagèrelunch of verrassingsmenu. Waarom (maar) tot 30 personen? Omdat we ervoor kiezen om onze Brasserie zoveel mogelijk toegankelijk te houden voor daggasten. Neem telefonisch contact met ons op tijdens kantooruren en we vertellen je graag de mogelijkheden.

Etagère lunch

Vanaf 15 personen is het mogelijk om een etagèrelunch te reserveren. Gezien de voorbereidingen dient de lunch uiterlijk 5 dagen voorafgaand gereserveerd te worden. Bij binnenkomst is de tafel mooi gedekt, staan er karaffen duinwater met garnituur en sinaasappelsap op tafel.

Uiteraard is het mogelijk om elk ander gewenste drank van de kaart te bestellen, deze worden op basis van nacalculatie berekend. De eerste gang bestaat uit een seizoensgebonden soep, vervolgens plaatsen we etagères met een diversiteit aan broodjes, sandwiches en wraps. We sluiten de lunch af met koffie of thee met huisgemaakte friandises. Wens je een extra kopje koffie, thee of één van onze andere drankjes, dan worden deze op nacalculatie doorberekend. Groepsreserveringen worden alleen telefonisch aangenomen.

Etagère lunch 2 gangen €27,50 per persoon (inclusief, sinaasappelsap, duinwater en afsluitend koffie/thee, exclusief overige dranken en eventuele extra gedronken koffie/thee)

Meergangen Verrassingslunch

Vind jij eten ook zo’n feestje? Laat je dan verrassen door onze chefs met een verrassingsmenu. Je geeft duidelijk aan waar je niet van houdt of allergisch voor bent en onze chefs bereiden een waanzinnig verrassingsmenu, die uiteraard aan tafel wordt uitgelegd. De menu’s zijn niet alleen overheerlijk met een prachtige smaakcombinatie, de chefs weten je ook te verrassen met bijzondere kleurcombinaties.

Wij noemen de chefs vaak, schilders op het bord.

Meergangen verrassingsmenu

• 3-gangen €37,50 per persoon
• 4-gangen €42,50 per persoon
• 5-gangen €49,95 per persoon

Het menu is uit te breiden met een wijnarrangement

• 3-gangen €17,50 per persoon
• 4-gangen €22,50 per persoon
• 5-gangen €28,50 per persoon

Besloten groep diner

Voor groepen vanaf 20 gasten open wij graag exclusief onze deuren voor een besloten diner. We creëren samen een op maat gemaakt seizoensgebonden menu in de vorm van een meergangen diner of walking dinner. Ook kunnen wij in combinatie met onze verschillende BBQ’s zoals de OFYR, de Afrikaanse braaii en Green Egg, een heerlijk BBQ menu serveren. Of te wel veel is mogelijk en we zijn heel erg benieuwd naar jouw wensen.
We krijgen ook wel eens de vraag of wij een buffet kunnen doen. Dit kunnen we uiteraard wel maar doen we niet. Waarom? Omdat er bij een buffet zoveel eten wordt weggegooid dat deze vorm van een diner niet past in ons duurzaam ondernemen beleid.

Met onze ervaring kunnen we vrijwel op iedere culinaire vraag een passend antwoord geven en maken daarom ook graag een persoonlijke afspraak om zo goed te kunnen luisteren naar de wensen. Het maken van een afspraak is mogelijk tijdens kantooruren.

Zijn er allergieën waar wij rekening mee kunnen houden? Geef dit dan graag aan bij de reservering.