Brasserie Beeckestijn

Groepsreservering in Brasserie Beeckestijn

-> huidige status is dat we momenteel nog geen reserveringen op kort termijn aan kunnen nemen omdat het nog onzeker is wanneer we weer open mogen. Wilt u later dit jaar iets organiseren neem dan vooral contact met ons op dan kunnen we vast de mogelijkheden bespreken.

Wij verzorgen graag een ontbijt, lunch of diner in de brasserie voor uw gezelschap. Vanaf 10 personen beschouwen wij u als een groepsreservering. We maken graag een afspraak over de invulling van het ontbijt, lunch of diner waarbij we samen met u het menu vaststellen.

De brasserie blijft ten alle tijden open voor daggasten (uitgezonderd is een huwelijksdag van ceremonie t/m feest, dan is de brasserie exclusief te huur voor een huwelijksdag).

Bent u geïnteresseerd in Brasserie Beeckestijn voor de verzorging van uw evenement? Zie dan verder op deze pagina.

Ontbijt & Lunch

Een goede start van de dag, even bijkletsen of iets te vieren? Wij verzorgen graag een ontbijt of lunch voor uw gezelschap. We werken daarbij met diverse seizoensgebonden producten. Een echte aanrader is de goed gevulde Beeckestijn Ontbijtplank, of de 2- of 3-gangen verrassingslunch. Uiteraard houden we daarbij rekening met eventuele allergieën.

Wellicht past de High Tea beter bij uw reservering? Zie daarvoor ons menu.

Besloten diner

We creëren samen een seizoensgebonden menu op maat in de vorm van een meergangen diner. Ook kunnen wij in combinatie met onze verschillende BBQ’s zoals de OFYR, de Afrikaanse braai en Green Egg een heerlijk BBQ-menu serveren.

We krijgen ook wel eens de vraag of wij een buffet kunnen doen. Dit kunnen we uiteraard wel maar doen we niet. Waarom? Omdat er bij een buffet zoveel eten wordt weggegooid dat deze vorm van een diner niet past in ons duurzaam ondernemen beleid.

Met onze ervaring kunnen we vrijwel op iedere culinaire vraag een passend antwoord geven en maken daarom ook graag een persoonlijke afspraak om zo goed te kunnen luisteren naar de wensen. Het maken van een afspraak is mogelijk tijdens kantooruren.

Tijden van corona

In tijden van het coronavirus hanteren we een aangepaste maximale groepsreservering.

Ontbijt & lunch

Is overdag mogelijk tot maximaal 15 personen te reserveren.

Besloten diner

Is mogelijk tot 30 personen te reserveren.

Richtlijnen

Voor een reservering is het belangrijk te weten dat we 2 personen aan één tafel mogen plaatsen binnen de 1,5 meter. Daarnaast is het mogelijk om één huishouden aan één tafel te plaatsen (een huishouden is iedereen die onder hetzelfde dak woont).

Zijn er allergieën waar wij rekening mee kunnen houden? Dan ontvangen we dat graag bij uw reservering.