Brasserie Beeckestijn

Groepsreserveringen en arrangementen

Ontbijt & Lunch

In tijden van Corona is het mogelijk om tot maximaal 20 personen overdag een reservering te plaatsen. *Voor de avond is dit 30 personen.

Voor een reservering is het belangrijk te weten dat we 2 personen aan één tafel mogen plaatsen binnen de 1,5 meter. Daarnaast is is het mogelijk om één huishouden aan één tafel te plaatsen. (huishouden is iedereen die onder hetzelfde dak woont)

Vanaf 10 personen wordt u als groep gezien. We maken graag een afspraak over de invulling van het ontbijt, lunch of diner waarbij we graag samen met u het menu vast stellen.

De Brasserie blijft ten alle tijden open voor daggasten (uitgezonderd is een huwelijksdag van ceremonie t/m feest dan is de Brasserie exclusief te huur voor een huwelijksdag).

Besloten groep diner

In tijden van Corona is het mogelijk om tot 30 personen een reserving te plaatsen voor een diner. Daarbij is het belangrijk te weten dat in tijden van Corona we 2 personen aan één tafel mogen plaatsen binnen de 1,5 meter. Daarnaast is het mogelijk om één huishouden aan één tafel te plaatsen. (huishouden is iedereen die onder hetzelfde dak woont)

We creëren samen een op maat gemaakt seizoensgebonden menu in de vorm van een meergangen diner. Ook kunnen wij in combinatie met onze verschillende BBQ’s zoals de OFYR, de Afrikaanse braaii en Green Egg, een heerlijk BBQ menu serveren.

We krijgen ook wel eens de vraag of wij een buffet kunnen doen. Dit kunnen we uiteraard wel maar doen we niet. Waarom? Omdat er bij een buffet zoveel eten wordt weggegooid dat deze vorm van een diner niet past in ons duurzaam ondernemen beleid.

Met onze ervaring kunnen we vrijwel op iedere culinaire vraag een passend antwoord geven en maken daarom ook graag een persoonlijke afspraak om zo goed te kunnen luisteren naar de wensen. Het maken van een afspraak is mogelijk tijdens kantooruren.

Zijn er allergieën waar wij rekening mee kunnen houden? Geef dit dan graag aan bij de reservering.