Brasserie Beeckestijn

Groepsreservering in Brasserie Beeckestijn

Wij verzorgen graag een ontbijt, lunch of diner in de brasserie voor gezelschappen. Vanaf 10 personen beschouwen wij de reservering als een groepsreservering. We maken graag een (telefonische) afspraak over de invulling van het ontbijt, lunch of diner waarbij we samen het menu vaststellen. Waarom we dit doen? Op deze manier kan onze Chef vast de nodige voorbereidingen treffen en betekend dat de groep niet te lang hoeft te wachten en ook onze andere gasten optimaal kunnen genieten zonder lang te moeten wachten. Ook vragen we om een aanbetaling als vastlegging van de reservering, hiervoor wordt een factuur gestuurd. Dit doen we omdat we voorbereidingen treffen en de tafels voor jullie vrijhouden.

De Brasserie bestaat uit één ruimte er is geen aparte ruimte voor groepen. Er zullen dus meerdere gasten aanwezig zijn in de Brasserie.

Meer informatie? Mail naar info@brasseriebeeckestijn.nl of bel naar 0255-760002 en vraag naar onze events afdeling.

Ontbijt & Lunch

Een goede start van de dag, even bijkletsen of iets te vieren? Wij verzorgen graag een ontbijt of lunch voor het gezelschap. We werken daarbij met diverse seizoensgebonden producten. Een echte aanrader is de goed gevulde Beeckestijn Ontbijtplank, of de 2- of 3-gangen verrassingslunch. Uiteraard houden we daarbij rekening met eventuele allergieën.

Wellicht past de High Tea beter bij het gezelschap? Zie daarvoor ons menu.

(Besloten) Diner

We creëren samen een seizoensgebonden menu op maat in de vorm van een meergangen diner. Ook kunnen wij in combinatie met onze verschillende BBQ’s zoals de OFYR en de Afrikaanse braai een heerlijk BBQ-menu serveren.

We krijgen ook wel eens de vraag of wij een buffet kunnen doen. Dit kunnen we uiteraard wel maar doen we niet. Waarom? Omdat er bij een buffet zoveel eten wordt weggegooid dat deze vorm van een diner niet past in ons duurzaam ondernemen beleid.

Babyshower

Het is mogelijkom een babyshower te organiseren. Qua invulling kan dit bijvoorbeeld een high tea zijn of bij meer dan 10 personen creeëren we een vastgesteld menu voor een ontbijt, lunch, borrel of diner.

Wil je versiering aanbrengen? Dit kan subtiel gedaan worden, denk hierbij aan één heliumballon, servetten en/of rietjes in een bepaalde kleur.

Zijn er allergieën waar wij rekening mee kunnen houden? Dan ontvangen we dat graag bij het maken van de reservering.

Met onze ervaring kunnen we vrijwel op iedere culinaire vraag een passend antwoord geven en maken daarom ook graag een persoonlijke afspraak om zo goed te kunnen luisteren naar de wensen. Het maken van een afspraak is mogelijk tijdens kantooruren.