Brasserie Beeckestijn

Groepsreservering in Brasserie Beeckestijn

Wij verzorgen graag een ontbijt, lunch of diner in de brasserie voor uw gezelschap. Vanaf 10 personen beschouwen wij u als een groepsreservering. We maken graag een (telefonische) afspraak over de invulling van het ontbijt, lunch of diner waarbij we samen met u het menu vaststellen.

De brasserie blijft ten alle tijden open voor daggasten (uitgezonderd is een huwelijksdag van ceremonie t/m feest, dan is de brasserie exclusief te huur voor een huwelijksdag).

Bent u geïnteresseerd in Brasserie Beeckestijn voor de verzorging van uw evenement? Zie dan verder op deze pagina.

Ontbijt & Lunch

Een goede start van de dag, even bijkletsen of iets te vieren? Wij verzorgen graag een ontbijt of lunch voor uw gezelschap. We werken daarbij met diverse seizoensgebonden producten. Een echte aanrader is de goed gevulde Beeckestijn Ontbijtplank, of de 2- of 3-gangen verrassingslunch. Uiteraard houden we daarbij rekening met eventuele allergieën.

Wellicht past de High Tea beter bij uw reservering? Zie daarvoor ons menu.

Besloten diner

We creëren samen een seizoensgebonden menu op maat in de vorm van een meergangen diner. Ook kunnen wij in combinatie met onze verschillende BBQ’s zoals de OFYR, de Afrikaanse braai een heerlijk BBQ-menu serveren.

We krijgen ook wel eens de vraag of wij een buffet kunnen doen. Dit kunnen we uiteraard wel maar doen we niet. Waarom? Omdat er bij een buffet zoveel eten wordt weggegooid dat deze vorm van een diner niet past in ons duurzaam ondernemen beleid.

Met onze ervaring kunnen we vrijwel op iedere culinaire vraag een passend antwoord geven en maken daarom ook graag een persoonlijke afspraak om zo goed te kunnen luisteren naar de wensen. Het maken van een afspraak is mogelijk tijdens kantooruren.

Zijn er allergieën waar wij rekening mee kunnen houden? Dan ontvangen we dat graag bij uw reservering.