Brasserie Beeckestijn

Groepsreservering in Brasserie Beeckestijn

Er zijn diverse mogelijkheden om met een gezelschap te komen genieten in de Brasserie. Wilt u bijvoorbeeld uw verjaardag vieren, jubileum of pensioen. We maken graag een telefonische afspraak over de invulling van het ontbijt, lunch of diner waarbij we samen het menu vaststellen.

Wilt u tijdens onze openingstijden komen dan is de maximale groepsgrootte 16 personen. Vanaf 8 personen beschouwen wij uw reserving als groep. Met een groep komen dineren kan besloten van maandag t/m woensdag vanaf 30 personen tot maximaal 60 personen waarbij we werken met een omzetgarantie.

Graag bereiden we uw komst naar de Brasserie voor. Zo kan onze Chef vast de nodige voorbereidingen treffen en ontvangt u ter bevestiging een aanbetalingsfactuur.

De Brasserie bestaat uit één ruimte er is geen aparte ruimte voor groepen. Er zullen dus meerdere gasten aanwezig zijn in de Brasserie.

Meer informatie? Mail naar info@brasseriebeeckestijn.nl of bel tijdens kantooruren naar 0255-760002 en vraag naar onze events afdeling.

Ontbijt & Lunch

Een goede start van de dag, even bijkletsen of iets te vieren? Wij verzorgen graag een ontbijt of lunch voor het gezelschap. We werken daarbij met diverse seizoensgebonden producten. Een echte aanrader is de goed gevulde Beeckestijn Ontbijtplank, of de 2-, 3- of 4-gangen verrassingslunch. Uiteraard houden we daarbij rekening met eventuele allergieën.

(Besloten) Diner

Heerlijk genieten van een voortreffelijk (minimaal 4 gangen) Chef's menu waarbij het mogelijk is om een wijnarrangement af te spreken.

We krijgen ook wel eens de vraag of wij een buffet kunnen doen. Dit kunnen we uiteraard wel maar doen we niet. Waarom? Omdat er bij een buffet zoveel eten wordt weggegooid dat deze vorm van een diner niet past in ons duurzaam ondernemen beleid.

Babyshower

Het is mogelijkom een babyshower te organiseren. Qua invulling kan dit bijvoorbeeld de beeckestijn ontbijtblank zijn of als lunch het verrassingsmenu waarbij we uiteraard rekening houden met de dieetwensen van de zwangere. Bij meer dan 8 personen creeëren we een vastgesteld menu voor een ontbijt, lunch of diner.

Wit u versiering aanbrengen? Dit kan subtiel gedaan worden, denk hierbij aan één heliumballon, servetten en/of rietjes in een bepaalde kleur.
Het is niet toegestaan om confetti of confetti verwerkt in ballonnen mee te nemen of slingers op te hangen.

Zijn er allergieën waar wij rekening mee kunnen houden? Dan ontvangen we dat graag bij het maken van de reservering.

Met onze ervaring kunnen we vrijwel op iedere culinaire vraag een passend antwoord geven en maken daarom ook graag een persoonlijke afspraak om zo goed te kunnen luisteren naar de wensen. Het maken van een afspraak is mogelijk tijdens kantooruren.