Brasserie Beeckestijn

Groepsreserveringen en arrangementen

Ontbijt & Lunch

In tijden van Corona is het mogelijk om tot maximaal 30 personen een reservering te plaatsen, binnen in de Brasserie. Voor een reservering is het belangrijk te weten dat we 2 personen aan één tafel mogen plaatsen binnen de 1,5 meter. Daarnaast is is het mogelijk om één huishouden met meer personen ook aan één tafel te plaatsen.

Vanaf 10 personen wordt u als groep gezien. We maken graag een afspraak over de invulling van het ontbijt, lunch of diner waarbij u de keuze heeft tussen een vooraf vastgesteld menu en voor de lunch is het ook mogelijk om een menu af te stemmen of een high tea.

De Brasserie blijft ten alle tijden open voor daggasten (uitgezonderd is een huwelijksdag van ceremonie t/m feest dan is de Brasserie exclusief te huur voor een huwelijksdag).

Besloten groep diner

In tijden van Corona en in de maand juni is het mogelijk om tot 30 personen een reserving te plaatsen voor een diner, we graag exclusief onze deuren voor uw gezelschap. Daarbij is het belangrijk te weten dat in tijden van Corona we 2 personen aan één tafel mogen plaatsen binnen de 1,5 meter. Daarnaast is is het mogelijk om één huishouden met meer personen ook aan één tafel te plaatsen.

We creëren samen een op maat gemaakt seizoensgebonden menu in de vorm van een meergangen diner. Ook kunnen wij in combinatie met onze verschillende BBQ’s zoals de OFYR, de Afrikaanse braaii en Green Egg, een heerlijk BBQ menu serveren.

We krijgen ook wel eens de vraag of wij een buffet kunnen doen. Dit kunnen we uiteraard wel maar doen we niet. Waarom? Omdat er bij een buffet zoveel eten wordt weggegooid dat deze vorm van een diner niet past in ons duurzaam ondernemen beleid.

Met onze ervaring kunnen we vrijwel op iedere culinaire vraag een passend antwoord geven en maken daarom ook graag een persoonlijke afspraak om zo goed te kunnen luisteren naar de wensen. Het maken van een afspraak is mogelijk tijdens kantooruren.

Zijn er allergieën waar wij rekening mee kunnen houden? Geef dit dan graag aan bij de reservering.