Brasserie Beeckestijn

Pasen 4 en 5 april

De toekomst is nogsteeds onzeker en wij kijken graag vooruit. Zo hebben we met het team al een heerlijke box samengesteld voor Pasen. Dat valt dit jaar op 4 en 5 april. Bestellen jullie ook een heerlijke box om samen (met het gezin) thuis te genieten? Er is een volwassen en een kids box. Helaas kunnen we gezien de huidige omstandigheden geen rekening houden met eventuele allergieën en/of dieetwensen. Heb je een vraag over ingrediënten of allergenen? Dat kan natuurlijk altijd, deze kan je sturen naar info@brasseriebeeckestijn.nl

Bezorgen

We bezorgen de ontbijt/brunch box graag bij je thuis. Dit doen we door aan te bellen, de box voor de deur te plaatsen en we zullen een stap achteruit zetten.
We leveren tussen 8:00 - 10:00 uur of tussen 10:00 - 12:00 uur.
Over de exacte levertijd kunnen we helaas niet corresponderen. Let op: Bij het doen van de bestelling vul je een gewenste levertijd in deze passen wij aan naar het tijdslot 8:00 - 10:00 of tussen 10:00 -12:00 uur.

Afhalen

Het is ook mogelijk om de box af te halen bij ons TO GO raam tussen 10:00 - 12:00 uur. Neem de bevestiging van de bestelling mee.

Gezien de huidige omstandigheden kunnen we helaas geen rekening houden met allergieën en/of dieetwensen. Als er vragen zijn over ingrediënten of allergenen horen we dat graag. En omdat we speciaal inkopen voor de boxen is het niet mogelijk om reedsbestelde boxen te annuleren. We geven geen geld retour of cadeaubon. Hopende op jullie begrip.