Brasserie Beeckestijn

Midzomer Culinaire Wandeling

Beleef de langste dag tijdens een culinair evenement op een sprookjesachtige locatie. Geniet op woensdag 21 juni van een luxueus viergangendiner in de prachtige natuur van Buitenplaats Beeckestijn

Midzomer
Op woensdag 21 juni vindt de zonnewende plaats. Op deze dag bereikt de zon haar meest noordelijke positie. We noemen dit ook wel ‘de langste dag’. Na deze dag worden de dagen weer korter.

Culinair en muzikaal genieten
Brasserie Beeckestijn, Vereniging Hendrick de Keyser en Natuurmonumenten organiseren tijdens midzomer een bijzonder culinair 4-gangenarrangement op Buitenplaats Beeckestijn.

Het arrangement start om 17:00 uur met een amuse in het hoofdhuis. Onder begeleiding van twee gidsen van Natuurmonumenten wandelt u door de prachtige tuinen van de buitenplaats, waar op verschillende locaties gerechten geserveerd worden, bereid door chefkok Klaas van Kaam en zijn team.

Tijdens de culinaire wandeling wordt u bij één van de gangen verrast door een muzikaal of vocaal intermezzo.

We sluiten de avond rond 22:30 uur af met een fantastisch dessert bij de Brasserie.

Kom genieten van een bijzondere culinaire ervaring op onze prachtige buitenplaats.

Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveer direct

Met feestdagen en speciale arrangementen hanteren we Speciale Algemene Voorwaarden wat inhoud dat het arrangement volledig wordt aanbetaald, (zoals ook bij een concertkaartje). Bij annuleren wordt dit bedrag niet gerestitueerd.

Omdat we op locatie het eten bereiden is het niet mogelijk om in te spelen op allergiën/dieetwensen.