Brasserie Beeckestijn

Paasbrunch

Samen met onze partner MMood Wine & Food, de kracht achter Broodservice Velserbroek, hebben we een heerlijke Paasbrunch samengesteld.

Wat een bizarre tijden beleven we met elkaar. Veel mensen zitten thuis en dan komen de feestdagen er ook nog aan. Om Pasen een beetje aangenamer te maken hebben we samen met onze partner MMood Wine & Food, de kracht achter Broodservice Velserbroek, een heerlijke Paasbrunch samengesteld.

Het is mogelijk om de menu's op te halen in Brasserie Beeckestijn op Eerste Paasdag en Tweede Paasdag tussen 9:30 en 11:00 uur. Of we brengen deze tot aan de deur voor 11:00 uur, op Eerste of Tweede Paasdag.

Het enige wat je nog hoeft te doen is de tafel te dekken, de eieren te verstoppen en samen zorgen we dan voor een onvergetelijke Paas 2020

Bestellen kan hier: https://www.mmoodwineandfood.nl/product-categorie/pasen-2020/

Paasbrunch cadeau doen

Zouden jullie eigenlijk gezellig met opa en oma Pasen vieren en valt dat idee nu in het water? Samen kunnen we de teleurstelling een beetje verzachten want hoe leuk is het als jullie een Paasbrunch cadeau geven aan opa/oma, of aan iemand anders die je dit gunt. Schrijf een lieve boodschap bij de notities en wij leveren de bestelling af!

Paasbrunch op werk

Ben je werkgever en heb je werknemers die hard aan het werk zijn met Pasen en gun je je werknemers wat lekkers met Pasen? Wij leveren de boxen graag bij jullie werk aan de deur af!

Bestellen kan hier: https://www.mmoodwineandfood.nl/product-categorie/pasen-2020/

Reeds gereserveerd voor het ontbijt of lunch in de Brasserie:

Wanneer u voor het Paasontbijt of voor de Paaslunch heeft gereserveerd in de Brasserie dan heeft u inmiddels een e-mail ontvangen met daarin de mogelijkheden om de reservering om te zetten in een thuisbox of u kunt de waarde omzetten in waardebonnen. Deze picknickmanden zijn anders samengesteld dan de boxen die we samen met MMood Wine & Food gaan verkopen. De inhoud is namelijk heel erg vergelijkbaar met hoe u het ontbijt zou gaan beleven in de Brasserie. Het enige wat u zelf thuis moet doen is de paaseieren verstoppen, de inhoud zorgt voor een heerlijk ontbijt. U krijgt de Picknickmand in bruikleen. Als de wereld weer een beetje normaal is ontvangen we deze picknickmanden graag weer retour.