Brasserie Beeckestijn

Hollands Collectief

Hollands Collectief is een vocaal kwartet, bestaande uit ensemble-zangers pur sang met zeer veel ervaring in diverse professionele koren. Hollands Collectief streeft naar een pure, transparante klank. Oude en nieuwe muziek wordt naast elkaar geprogrammeerd en Nederlandse componisten krijgen daarbij een ereplaats.

In de programmering van 2021/2022/2023 hebben zij een samenwerking aan met veelzijdig gitarist Stefan Gerritsen. In de zomer van 2022 zingt Hollands Collectief daarnaast in de samenstelling sopraan-sopraan-alt-tenor een prachtig programma in samenwerking met top harpiste Veronique Serpenti.

Het ensemble is een voortzetting van The Zed Consort en heeft inmiddels succesvolle optredens gegeven, waaronder in het Orgelpark in Amsterdam en de Internationale Koorbiennale in Haarlem.

Op 1 september heeft het Hollands Collectief gekozen voor een unieke locatie voor het concert, Koetshuis-Zuid op Buitenplaats Beeckestijn. Voorafgaand aan het concert is het mogelijk om gebruik te maken van het Chef's menu, bestaande uit 3 gangen in Brasserie Beeckestijn. Het menu zal eind augustus op de website worden omschreven.

De chef's van Brasserie Beeckestijn zijn ware kunstenaars op het bord. Zij stellen elke maand een Chef's menu samen waar zij inspelen op het seizoen. Daarbij letten ze niet alleen op de smaakcombinatie, zij kijken ook naar de kleuren en zo ontstaat er een schilderij op het bord.

Meer informatie over Hollands Collectief en de ticketverkoop verlopen wie de website van Hollands Collectief:
https://www.hollandscollectief.com