Brasserie Beeckestijn

Vanuit Brasserie Beeckestijn doen we mee met Bites and Bikes. Lees het onderstaande bericht van de organisatie. Voor vragen etc verwijzen we u graag door naar www.bitesandbikes.nl

Tekst overgenomen van de organisatie van Bites and Bikes.

Gezond genieten, het sportiefste en smakelijkste uitje van Haarlem: Bites and Bikes Kennemerland!

Tickets zijn te koop voor €25,- per deelnemer via de organisatie Bites and Bikes klik hiervoor op de volgende link
https://bitesandbikes.nl/tickets/

Op de fiets van Haarlem centrum naar Santpoort, Driehuis en Velsen-Zuid is sowieso al een mooie route, maar het wordt helemaal mooi als je lekkere gerechtjes kan oppikken. Na een week (binnen) werken even gezond genieten in de buitenlucht!
In een tijd waar meer niet mag dan wel, heeft iedereen behoefte in gezelligheid en genieten. Dat bleek want de kick-off was compleet uitverkocht! Daarom zijn er nu4 routes in Kennemerland: Noord, Zuid, Oost, West. Noord is de derde route, wederom, een culinair avontuur waarmee de lokale horeca gesteund wordt!

Tussen 12.00 en 18.00 uur kan je op zaterdag 29 mei en zondag 30 mei op pad, je meld je aan met de naam van de koper van de tickets en bepaalt zelf de volgorde. Alle gerechten worden via de Facebook pagina van Bites and Bikes bekend gemaakt.

Op de Facebook pagina kun je ook meer informatie vinden, zoals acties, nieuwe routes en deelnemende restaurants en andere handige weetjes. Meld je ook aan voor de nieuwfsbrief op Bitesandbikes.nl

Gerecht van Brasserie Beeckestijn | Spinaziewafel met zalm